iRobot Roomba i3 -robotti-imuri

iRobot Roomba i3 -robotti-imuri

  • Fiksu robotti-imuri älykkäällä navigaatiolla
  • Yksilölliset siivousehdotukset
  • Nappaa yli 99 % ilman allergeeneista

Uuttera iRobot Roomba i3 -robottipölynimuri on varustettu älykkäällä navigaatiolla, yksilöllisillä siivousehdotuksilla sekä uusitulla designilla. Robotti-imuri tekee todella puhdasta jälkeä.

Älykäs iRobot Roomba i3 -robotti-imuri

Edistyksellisillä ominaisuuksilla varustettu iRobot Roomba i3 -robotti-imuri on varustettu älykkäällä navigointijärjestelmällä. Se navigoi huoneiden läpi, imuroiden lattiat ja matot. Tämä uskollinen ja uuttera robottipölynimuri hakeutuu automaattisesti lataukseen, kun akun varaus alkaa loppua. Ja kun akut on uudelleen ladatut, siivous jatkuu.

Tehokas Roomba i3 -robotti-imuri lemmikkikotiin

iRobot Roomba i3 -robotti-imuri on varustettu High Efficiency -suodattimella, joka nappaa jopa 99 % siitepölystä, pölypunkeista, lemmikkien karvoista irtoavista allergeeneistä. Kolmivaiheinen siivousjärjestelmä koostuu eri lattiapinnoille sopivasta harjaparista, nurkkiin yltävästä reunaharjasta sekä uskomattomasta imutehosta. 10-kertainen voimaimu vetää lian, roskat sekä karvat pois piiloistaan.

Robottipölynimuri oppii mieltymyksesi ja tehostaa tarvittaessa siivousta

Dirt Detect -anturien ansiosta Roomba i3 tunnistaa, mitkä alueet ovat likaisempia ja nämä alueet puhdistetaan entistäkin huolellisemmin. Kiitos edistyksellisen tekoälyn, robotti-imuri oppii tuntemaan siivousmieltymyksesi ja imuri tarjoaa yksilöllisiä siivousehdotuksia. iRobot Roomba i3 suosittelee siivousaikatauluja sekä tehostetumpaa siivousta siitepölyaikaan ja lemmikin karvanlähtöaikaan.

Yksi maailman johtavista siivousrobottivalmistajista

iRobot on yksi maailman johtavista kotitalousrobottien valmistajista. Esitellessään ensimmäisen Roomba-robotti-imurinsa vuonna 2002, yritys loi samalla kotitalousrobottien markkinat. Nykyisin maailmalla on yli 30 miljoonaa Roomba kotitalousrobottia ja iRobotin ansiosta siivoat entistäkin fiksummin, tehokkaammin ja mukavammin. Lisäksi iRobot-imurit ymmärtävät ja puhuvat suomea.

369,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

369,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus