1. Soundbarit
  2. JBL
  3. JBL Cinema SB170 -soundbar
JBL Cinema SB170 -soundbar
JBL Cinema SB170 -soundbar
JBL Cinema SB170 -soundbar
JBL Cinema SB170 -soundbar

JBL Cinema SB170 -soundbar

  • 2.1-kanavainen 220 W:n soundbar
  • Mukana langaton subwoofer
  • Koe vaikuttava ja tasapainoinen äänentoisto

JBL Cinema SB170 -soundbar-kaiuttimessa on 220 W:n tehot, Dolby Digital -tekniikka, tehokkaat elementit sekä langaton subwoofer-kaiutin. Koe vaikuttava ja tasapainoinen äänentoisto muhkeilla bassoilla.

JBL Cinema SB170 -soundbar-kaiutin 220 W:n lähtöteholla

2.1-kanavainen JBL Cinema SB170 -soundbar-kaiuttimessa on 220 W:n järjestelmäteho, jota täydentävät Dolby Digital -tekniikka, optinen ja HDMI:n äänen paluukanava sekä neljä tehokasta koko äänialueen kaiutinelementtiä.

Langaton subwoofer varmistaa syvät bassot

Soundbarin upean soundin täydentää langaton subwoofer-kaiutin. Koe leffat sekä musiikki vaikuttavan ja tasapainoisen äänentoiston sekä matalalta kouraisevien bassojen kera. Kaikki tämä ilman johtosotkuja. Painamalla kaukosäätimeen Voice-painiketta, parannat puheen selkeyttä. Suosikkielokuvasi dialogi kuulostaa kirkkaammalta kuin koskaan.

Langatonta musiikkia Bluetooth-yhteydellä

JBL Cinema SB170 -soundbar-kaiuttimessa on Bluetooth-valmiudet, joten sen avulla toistat suosikkimusiikkiasi langattomasti puhelimesta, tabletista ja kannettavasta tietokoneesta. Lisäksi kaiuttimessa on yhden kaapelin liitäntä HDMI:n äänen paluukanava, minkä ansiosta käyttökokemus on vaivaton.

6,36 €/kk
Yhteensä 229,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus