1. Kaiuttimet
  2. JBL
  3. JBL Flip 6 langaton kaiutin
JBL Flip 6 langaton kaiutin, Sininen
JBL Flip 6 langaton kaiutin, Sininen
JBL Flip 6 langaton kaiutin, Sininen
JBL Flip 6 langaton kaiutin, Sininen
JBL Flip 6 langaton kaiutin, Sininen
JBL Flip 6 langaton kaiutin, Sininen

JBL Flip 6 langaton kaiutin, Sininen

  • Kannettava ja vesitiivis kaiutin
  • Voimakas ja kuuluva JBL-soundi
  • 12 tunnin toistoaika

Langaton JBL Flip 6 -kaiutin tarjoaa rohkean äänen seikkailuihisi. Tehokas JBL Original Pro Sound -äänentoisto tarjoaa uskomattoman kirkkauden. Pöly- ja vesitiivis kaiutin kestää minkä tahansa sään ja 12 tunnin akkukestolla juhlit auringonlaskusta aina nousuun asti.

Langaton JBL Flip 6 -kaiutin upealla JBL Pro Sound -äänentoistolla

Rytmin syke jatkuu pitkään. JBL Flip 6 -kaiuttimen kaksitiekaiutinjärjestelmä on suunniteltu tuottamaan voimakkaan ja kristallinkirkkaan äänen. Ovaalinmuotoinen bassoelementti tuuttaa poikkeuksellisen matalat taajuudet sekä keskitaajuuden. Erillinen 16 mm:n diskanttielementti toistaa kirkkaan ja raikkaan ylärekisterin.

Rohkea ääni kaikkiin seikkailuihisi

Rohkea ääni kohtaa rohkean muotoilun. Langattoman JBL Flip 6 -kaiuttimen optimoidut passiivisäteilijät on hienosäädetty Harmanin edistyneellä algoritmilla erityisen syvään bassotoistoon. Ota langaton kaiutin mukaasi kaikkialle. Liitä Bluetooth-kaiuttimeen 2 puhelinta tai tablettia ja kuuntele niitä vuorotellen, nauttien upeasta JBL Pro Sound -äänentoistosta.

Pöly- ja vesitiivis JBL Flip 6 -kaiutin

Uima-altaalta rannalle. Sieltä puistoon, satoi tai paistoi. JBL Flip 6 -kaiutin on luokitukseltaan IP67, joten se kestää pölyn, hiekan ja on vesitiivis. Älykäs USB-C-lataussuoja kehottaa irrottamaan laitteen pistorasiasta, jos liitin havaitsee vettä, suolaa tai muita kemikaaleja.

Bluetooth-kaiutin soi yhdellä latauksella jopa 12 tuntia

Eikä huolta pikkujutuista, kuten akun latauksesta. Yhdellä latauksella JBL Flip 6 -kaiutin soi jopa 12 tuntia. PartyBoost-toiminnolla liität kaksi yhteensopivaa kaiutinta ja tuotat todellisen stereoäänen. Nosta bileiden tunnelma kattoon liittämällä useita JBL PartyBoost -yhteensopivia kaiuttimia toisiinsa.

119,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

119,00 €

Väri

Sininen
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus