1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Kirby and the Forgotten Land -peli Nintendo Switchille
Kirby and the Forgotten Land -peli Nintendo Switchille

Kirby and the Forgotten Land -peli Nintendo Switchille

  • Värikäs 3D-tasoloikkaseikkailu
  • Voimakas ja suloinen sankari Kirby
  • Luvassa ihmeitä, erämaita sekä paljon muuta

Kirby and the Forgotten Land -peli Nintendo Switchille vie unohtumattomalle matkalle ihastuttavaan 3D-tasoloikkaseikkailuun.

Uusi maailma odottaa Kirby and the Forgotten Land -pelissä

Kirby saapuu tuntemattomaan maahan ja huomaa, että Beast Pack on kidnapannut useita Waddle Dee -hahmoja. Pelastaakseen ystävänsä Kirby lähtee matkalle uteliaan Elfilinin kanssa, jonka hän kohtaa tässä uudessa maailmassa. Tässä paikassa, jossa luonto ja aikaisempi sivilisaatio ovat sulautuneet yhteen, sinua odottaa useita erilaisia alueita, jotka ovat täynnä tasoloikkahaasteita.

Käytä Kirbyn monenlaisia kykyjä

Voit käyttää useita Kirbyn kykyjä taistellaksesi vihollisia vastaan ja tutkiaksesi useita värikkäitä 3D-maailmoja. Kopioi vihollisten kykyjä ja käytä niitä hyökkäämiseen ja tutkimiseen. Voit ottaa myös ystäväsi mukaan, jolloin toinen teistä pelaa Bandana Waddle Dee -hahmolla, joka voi hyökätä vihollisten kimppuun keihäällään. Molemmat pelaajat voivat käyttää omaa Joy-Con -ohjainta tässä moninpelitilassa.

Waddle Dee Town toimii seikkailun keskuksena

Kirby and the Forgotten Land -Switch-pelin keskipisteenä on Waddle Dee Town -kaupunki, joka kehittyy pelastettujen Waddle Dee -hahmojen määrän perusteella. Erilaisia kauppoja avautuu ja pääset nauttimaan kaupunkilaisten suosikkipeleistä. Verkkoyhteyden kautta voit myös saada selville joitakin maailmanlaajuisia pelaajatietoja, kuten pelastettujen Waddle Dee -hahmojen kokonaismäärän ympäri maailmaa, sekä suosituimman kopiointikyvyn.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus