Lenovo IdeaCentre AIO 3 24" Ryzen 3 3250U
Lenovo IdeaCentre AIO 3 24" Ryzen 3 3250U
Lenovo IdeaCentre AIO 3 24" Ryzen 3 3250U
Lenovo IdeaCentre AIO 3 24" Ryzen 3 3250U
Lenovo IdeaCentre AIO 3 24" Ryzen 3 3250U
Lenovo IdeaCentre AIO 3 24" Ryzen 3 3250U

Lenovo IdeaCentre AIO 3 24" Ryzen 3 3250U

  • Tyylikäs tietokone 23,8” Full HD -näytöllä
  • AMD Ryzen 3 -suoritin ja 512 Gt:n SSD-muisti
  • Mukana langaton näppäimistö ja langaton hiiri

Tyylikkäästi muotoiltu Lenovo IdeaCentre AIO 3 -tietokone sopii erinomaisesti niin työ- ja viihdekäyttöön. Elegantilla jalustalla varustettu 23,8” Full HD -näytöllä varustettu All-in-One -tietokone näyttää hyvälle kaikissa ympäristöissä ja säästää mukavasti pöytätilaa.

Tyylikäs ja monipuolinen Lenovo IdeaCentre AIO 3 -tietokone

Lenovo IdeaCentre AIO 3 suoriutuu kaikesta helposti, jopa kaikkein raskaimmistakin tehtävistä. AMD Ryzen -suorittimensa ja 512 Gt:n SSD-muistin ansiosta sen tietokoneen käyttö on sulavaa ja ohjelmat sekä käyttöjärjestelmä avautuvat vikkelästi. Levytilaa on riittävästi koko perheen digitaalisille tiedostoille.

Uppoudu viihteeseen 23,8 tuuman Full HD -näytöllä

Ohuilla reunoilla varustettu heijastamaton 23,8 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa erinomaisen ja miellyttävän katselukokemuksen. Laajojen katselukulmiensa ansiosta näyttöä voi katsella useasta eri kulmasta, joten IdeaCentre AIO 3:n näyttö sopii täydellisesti sisällön jakamiseen tai yhdessä katseluun perheen ja ystävien kanssa.

Myyntipakkauksessa mukana langaton hiiri ja näppäimistö

Kun pöytäkoneeseen liittää ulkoisen kovalevyn ja muita laitteita, työpöytä muuttuu herkästi johtokaaokseksi. IdeaCentre AIO 3:n kanssa tätä ongelmaa ei ole. Liitännät lisälaitteille löytyy laitteen takaa ja näytön jalustasta löytyy näppärä kaapelinhallintaratkaisu, jolla saat johdot kätevästi järjestykseen. Mukana tulevat langaton hiiri ja langaton näppäimistö, joten niidenkään johdot eivät sotke työpöytääsi.

Lenovo IdeaCentre AIO 3 -tietokone monipuolisilla liittimillä

Mitä tulee tietokoneen oheislaitteisiin, kuten näppäimistöön ja ulkoiseen kovalevyyn, ei IdeaCentre AIO 3 jätä pulaan. USB-A 3.2 ja 2.0 -porttien lisäksi siinä on Ethernet RJ-45 -liitäntä kiinteää nettiä varten sekä HDMI-liitäntä ylimääräiselle ulkoiselle näytölle. Fyysisten liitäntöjen lisäksi IdeaCentre AIO 3:ssa on WiFi- ja Bluetooth-yhteydet langattomia yhteyksiä varten.

649,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

649,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus