Lenovo Tab M7 (3. sukupolvi)
Lenovo Tab M7 (3. sukupolvi)
Lenovo Tab M7 (3. sukupolvi)
Lenovo Tab M7 (3. sukupolvi)
Lenovo Tab M7 (3. sukupolvi)
Lenovo Tab M7 (3. sukupolvi)

Lenovo Tab M7 (3. sukupolvi)

  • Kestävä metallirunko
  • 7” HD-näyttö ja Dolby Atmos -kaiutin
  • Valmius 4G LTE -yhteydelle

Metallirunkoinen Lenovo Tab M7 on varustettu kirkkaalla 7 tuuman HD-näytöllä sekä pitkäkestoisella akulla. 4G LTE -yhteydellä nautit netistä, peleistä sekä videoista kotona, matkalla ja missä tahansa.

Tyylikäs metallikuorinen Lenovo Tab M7

Lenovo Tab M7 on metallinen pikkujätti, jonka neliydinsuoritin jaksaa niin pelit, viihteen sekä viimeisimmät uutisetkin. Tabletin rakenne on jopa 90 % lasia ja metallia, joten tuntuma on miellyttävämpi kuin muovisissa tableteissa. Jokainen yksityiskohta on hiottu viimeisilleen, jotta Tab M7 näyttää mahdollisimman tyylikkäälle.

Laadukas ja kirkas 7 tuuman HD-näyttö

Kompaktilla tabletilla on painoa hieman yli 200 grammaa. Se on siis lähes älypuhelimen mitoissa, mutta kirkkaalta 7-tuumaiselta näytöltä on huomattavasti miellyttävämpi katsella videoita ja uppoutua suosikkipelisi maailmaan.

Akkukesto jopa 10 tuntia

Eteenpäin suunnattu Dolby Atmos -kaiutin tuo videot lähemmäksi kuin koskaan. Tabletissa pyörii puhdas Android 11 -käyttöjärjestelmä ja Google Play Kaupasta löydät sovellukset sekä pelit. Lenovo Tab M7 -tabletissa on mikrofoni Skype-puheluita varten sekä yhdellä latauksella 10 tunnin akkukesto.

4G LTE -yhteydellä viihdettä vaikka mökkireissulla

Nappaa kevyt Lenovo Tab M7 mukaan reissuun, sillä 4G LTE -yhteydellä laite viihdyttää missä vain, milloin vain. Ja aivan kuten jokainen Lenovon tabletti, myös Tab M7, on varustettu ”True eye care protection” -tekniikalla, joka vähentää haitallisen sinisen valon määrää, joka etenkin lasten osalta heikentää yöunien laatua.

179,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

179,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Pidennetty 3v DNA takuu