LG S80QY Soundbar
LG S80QY Soundbar
LG S80QY Soundbar
LG S80QY Soundbar

LG S80QY Soundbar

  • Kolme ylöspäin suuntaavaa kanavaa
  • Korkean resoluution ääni
  • Täydellinen pari LG-televisioille

Koe täydellinen äänikokemus yhdistämällä LG S80QY Soundbar LG:n televisioon. Saavuta entistä selkeämpi ja kokonaisvaltaisempi äänentoisto, joka on saatu aikaan LG-television ja LG Soundbarin yhteistyöllä. LG S80QY Soundbarissa on 3.1.3-kanavainen ääni ja 480 W teho.

Mukaansatempaava 3.1.3-kanavainen kotiteatteriääni

LG Soundbar S80QY on täydellinen kokonaisvaltaisen äänen ja entistä paremman tilaäänikokemuksen tarjoava paketti. 3.1.3-kanavainen ääni koostuu kolmesta ylöspäin suuntaavasta kanavasta, kahdesta takakaiuttimesta ja subwooferista. Dolby Atmos, DTS:X ja IMAX ENHANCED -tekniikat hiovat äänentoiston puhtaaksi.

Paranna LG-televisiosi äänentoistoa LG S80QY Soundbarilla

LG Soundbarit on suunniteltu täydentämään LG:n televisioiden suorituskykyä. Ne tarjoavat saumattoman yhteensopivuuden televisioon ja parantavat äänentoistoa entisestään. Näin voit kokea elokuvien, pelien ja musiikin entistäkin kokonaisvaltaisemmin. Korkean resoluution ääni sisältää 96 kHz:n näytteenottotaajuuden ja 24 bitin syvyyden.

Koe entistä syvempi ja voimakkaampi basso

Uuden langattoman subwooferin ja entistä suuremman sisäänrakennetun bassokaiuttimen ansiosta pystyt tuntemaan basson suosikkisisällöissäsi paremmin kuin koskaan ennen. Matalat bassoväreilyt ovat entistä syvempiä ja soivat kauniimmin.

Optimoitua ääntä tekoälyn avulla

AI Sound Pron avulla LG Soundbarin älykäs algoritmi analysoi sisältöäsi ja tuottaa optimaalisen äänen riippumatta siitä, katsotko elokuvia, seuraatko uutisia vai kuunteletko musiikkia. Päivitetyn AI Room Calibrationin avulla Soundbar tarjoaa optimaalisen äänen sovittamalla äänen tilaan sopivaksi.

LG S80QY Soundbar on yhteensopiva monipuolisesti

LG Soundbarin liittäminen osaksi älykotiasi tapahtuu vaivattomasti, sillä Soundbar on yhteensopiva Google Assistentin ja Alexan kanssa. Musiikista vastaa Spotity ja Tidal sekä Soundbarin hallinta on helppoa Chrome Castin ja puhelimen sovelluksen kautta tai television kaukosäätimellä.

24,97 €/kk
Yhteensä 899,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

899,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus