1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Mario Party Superstars -peli Nintendo Switchille
Mario Party Superstars -peli Nintendo Switchille

Mario Party Superstars -peli Nintendo Switchille

  • Minipelien supertähtikokoelma
  • Pelaa ystävien kanssa paikallisesti tai verkossa
  • Pelikierrosten tallennus

Mario Party Superstars -peli Nintendo Switchille on täynnä erilaisia Mario Party -pelilautoja ja minipelejä. Ota juhlat mukaasi minne tahansa, pelaten ystävien kanssa saman konsolin ääressä tai verkossa.

Mario Party Superstars -peli täynnä hauskoja minipelejä

Laita juhlat pystyyn supertähtikokoelmalla, joka sisältää hauskoja minipelejä koko Mario Party -sarjan historian varrelta. Riippumatta siitä, säästätkö kolikoita tähtiä varten lautapelitilassa vai harjoitteletko free play -pelitilassa, ei mikään ole hauskempaa kuin olla viimeinen jäljelle jäävä pelaaja pelitiloissa kuten Mushroom Mix-Up tai Shy Guy Says. Kaikkia minipelejä pelataan painikkeilla, joten voit pitää kiinni Joy-Con -ohjaimesta, Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimesta, sekä pelata myös Nintendo Switch Lite -konsolilla.

Kokoa ystävät saman Nintendo Switch -konsolin ääreen, tai pelaa verkossa

Ota juhlat mukaasi mihin vain ja pelaa milloin tahansa samalla Switchillä langattomasti - joko paikallisesti tai verkossa. Jos pelaat ystävien kanssa lautapelitilassa, jokainen kierros tallentuu, joten voit tarvittaessa pitää taukoa ja jatkaa myöhemmin siitä, mihin jäit.

Minipelikierroksesta todelliseen maratonotteluun

Käytä tarroja ylistääksesi tai häiritäksesi muita pelaajia, kun kisaat Mario Party -pelilaudalla kerätäksesi tähtiä. Mario Party Superstars -pelin kaikki pelitilat tukevat verkkomoninpeliä, joten voit halutessasi pelata ystäviesi kanssa. Pelaa minipelikierros tai 30 kierroksen maratonottelu. Riippumatta siitä, missä päin maailmaa pelaat, pelin voittaminen on hieno tunne (ja tähtien varastaminen muilta pelaajilta tuntuu yhtä hyvältä).

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus