1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS5:lle
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS5:lle

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS5:lle

  • Nouse uudeksi Spider-Maniksi
  • Ainutlaatuiset kyvyt ja hyökkäykset
  • Upeat PS5-grafiikat ja -ominaisuudet

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli PS5:lle kertoo teini-ikäisen pojan nousun uudeksi Spider-Maniksi keskellä hurjaa valtataistelua.

Nouse uudeksi Spider-Maniksi

Lähde teini-ikäisen Miles Moralesin kanssa matkalle hänen sopeutuessaan uuteen kotiinsa ja seuratessaan mentorinsa Peter Parkerin jalanjälkiä uutena Spider-Manina. Singahtele pitkin New Yorkin lumisia katuja, opettele uusia ainutlaatuisia hyökkäyksiä ja salavihkaista naamioitumiskykyä. Tapaa kotinurkkien ystäviä ja selvitä, kehen oikeasti voi luottaa.

Valtataistelu New Yorkin hallinnasta

Milesin uusi koti joutuu myrskyn silmään kieron energiayhtiön ja huippumodernin rikollisarmeijan taistellessa New Yorkin hallinnasta. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -pelissä PS5:lle nuoren miehenalun on opittava, mikä on sankaruuden hinta ja päätettävä, mitä on uhrattava suuremman hyvän puolesta.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -peli näyttää PS5:n tehon

Näe Spider-Man -universumin heräävän eloon PS5-konsolilla upeassa 4K HDR -tarkkuudessa. Näyttävä säteenseuranta-ominaisuus luo rakennusten seinille näyttäviä heijastuksia, valaistuksia ja varjoja sekä korostaa pelihahmojen yksityiskohtia. Ultranopean SSD-levyn ansiosta siirtyminen peliin tapahtuu silmänräpäyksessä. DualSense-ohjaimen haptinen vaste antaa käsiisi tunnun jokaisesta iskusta ja seitin viskauksesta.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus