1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Minecraft Dungeons Ultimate Edition -peli PS4:lle
Minecraft Dungeons Ultimate Edition -peli PS4:lle

Minecraft Dungeons Ultimate Edition -peli PS4:lle

  • Taistele tiesi toimintaseikkailun läpi
  • Pelaa yksin tai jopa 4 pelaajan kanssa
  • PlayStation 4:lle

Taistele tiesi Minecraft Dungeons -toimintaseikkailun läpi. Innoittajana klassiset luolaseikkailupelit. Sisältää Minecraft Dungeons Ultimate Edition -pelin lisäksi kuusi lisäosaa sekä Hero Pass Cosmeticsin, joka sisältää sankarin viitan, lemmikkikanan sekä kaksi ylimääräistä asua.

Huima luoliin sijoittuva Minecraft Dungeons Ultimate Edition -toimintaseikkailu

Nyt on aika katsoa tarina loppuun asti. Taistella uusia lukemattomia olioita vastaan, tutustua uusiin tasoihin sekä löytää uusia ihmeellisiä aarteita päästäksesi tarinan loppuun. Minecraft Dungeons -pelissä taistelet tiesi läpi toimintaseikkailun. Pelin innoittajana ovat olleet klassiset luolastoroolipelit ja peli sijoittuu Minecraft-universumiin.

Seikkaile yksin tai jopa 4 ystävän kanssa

Selviydy luolastosta yksin tai kokoa ystävistäsi ryhmä. Jopa neljä pelaajaa voi taistella yhdessä halki toiminnantäyteisen, aarteita pursuavien ja hyvin erilaistaen tasojen läpi. Minecraft Dungeons -pelissä eeppisenä tavoitteena on kyläläisten pelastaminen ja Arkkipahalaisen päihittäminen.

Kehitä ja tee Minecraft-hahmostasi yksilöllinen, päihitä Arkkipaholainen

Paranna varusteitasi ja avaa tusinoittain ainutkertaisia esineitä sekä aseluomuksia, joiden avulla teet erikoishyökkäyksiä. Tee Minecraft-hahmostasi yksilöllinen ja lähde huitomaan lähitaisteluun, jää takalinjalle ammuskelemaan tai rynni oliolaumojen läpi. Tutki aarteita pursuavia tasoja ja päihitä ilkeä Arkkipaholainen.

42,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

42,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus