1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Monster Hunter Rise -peli Nintendo Switchille
Monster Hunter Rise -peli Nintendo Switchille
löytöhinta

Monster Hunter Rise -peli Nintendo Switchille

  • Kukista kauhistuttavat hirviöt ja kerää palkkiosi
  • Rehevä ja laaja pelimaailma
  • Metsästä yksin tai porukalla

Monster Hunter Rise -peli asettaa vastaasi uusia ja entistä uhkaavampia hirviöitä. Nintendo Switch -konsolilla olet aina valmiina metsästykseen.

Kohtaa hirviöt Monster Hunter Rise -pelissä Nintendo Switchille

Monster Hunter Rise sijoittuu muinaisen Japanin innoittamaan, ninjahenkiseen maahan. Kamuran kylää uhkaa puolikkaan vuosisadan jälkeen palannut uusi, selkäpiitä karmiva hirviö joka uhkaa syöstä maan kaaokseen. On aika oppia metsästäjän tavat, paljastaa salaisuudet ja estää tuho.

Laaja pelimaailma täynnä rehevää luontoa

Peli tarjoaa tutkittavaksi upeita ja reheviä luontoalueita, joiden välillä liikkuminen onnistuu ilman häiritseviä lataustaukoja. Kokeile Monster Hunter -pelisarjassa ennenäkemättömiä pelitapoja, kuten suuriin korkeuksiin vievä Wire Action. Saat myös seuraasi Palamute-nimisen koirakaverin, joka toimii tärkeänä ja jännittävänä lisänä taisteluissa.

Metsästä yksin tai ystäviesi kanssa

Monster Hunter Rise sopii jopa neljän pelaajan paikalliseen moninpelaamiseen, jonka ansiosta voit lähteä metsästämään hirviöitä joko yksin tai yhteistyössä ystäviesi kanssa. Peli on yhteensopiva kaikkien eri Switch-pelitapojen kanssa, joten pelaaminen onnistuu niin TV-, pöytä-, kuin käsikäyttötilassakin – sekä kotona, että ollessasi matkoilla.

30,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

30,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus