1. Pelikonsolit
  2. Nintendo
  3. Nintendo Switch - OLED Model -pelikonsoli
Nintendo Switch - OLED Model -pelikonsoli, Neon Blue/Neon Red

Nintendo Switch - OLED Model -pelikonsoli, Neon Blue/Neon Red

  • Suuri ja kirkas 7" OLED-näyttö
  • 64 Gt:n tallennustila
  • Äänenlaadultaan parannetut kaiuttimet

Nintendo Switch – OLED Model -pelikonsoli suuremmalla 7-tuumaisella OLED-näytöllä tarjoaa entistä kirkkaammat värit ja korkeamman kontrastin, 64 Gt:n tallennustilan sekä parannetut kaiuttimet.

Suurempi 7-tuumainen OLED-näyttö

Nintendo Switch – OLED Model on miltei samaa kokoa kuin alkuperäinen Switch-konsoli, mutta varustettu kookkaammalla 7”:n OLED-näytöllä. Upean OLED-näyttötekniikan ansiosta nautit pelaamisesta kuvanlaadulla, jossa värit loistavat entistä kirkkaampina ja korkeamman kontrastin elävöittäminä.

Paranneltu Nintendo Switch – OLED Model -pelikonsoli

Vaikuttavamman näytön ohella Nintendo Switch – OLED Model sisältää leveän, säädettävän jalustan joka parantaa pelikokemusta Switchin ollessa pöytätilassa. Myös verkkopelaaminen sujuu entistä vakaammin, sillä telakassa on kiinteä LAN-liitäntä joka mahdollistaa yhteyden muodostamisen verkkojohdolla. Parannetut kaiuttimet antavat entistä paremman äänenlaadun pelatessasi kannettavassa- tai pöytätilassa.

Yhteensopivuus aiemmille Switch-peleille ja Joy-Con -ohjaimille

Switch – OLED Model -konsolin sisäinen tallennustila on kookkaat 64 gigatavua, ja voit halutessasi siirtää siihen kaikki vanhassa Switch-konsolissasi olevat digitaaliset pelit ja tallennustiedot. Nintendo Switch – OLED Model on myös yhteensopiva kaikkien aiempien Nintendo Switch -pelien sekä Joy-Con -ohjainten kanssa.

389,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €

Väri

Neon Blue/Neon Red
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus