1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Paw Patrol: On A Roll -peli Nintendo Switchille
Paw Patrol: On A Roll -peli Nintendo Switchille

Paw Patrol: On A Roll -peli Nintendo Switchille

  • Ryhmä Hau pistää tassut heilumaan
  • Seikkailupeli kaiken ikäisille lapsille

Ryhmä Hau (Paw Patrol) on valmiina pelastamaan päivän avullasi. Seikkailulahden 16 jännittävää pelastustehtävää odottavat. Nyt on aika pistää tassut heilumaan!

Paw Patrol eli Ryhmä Hau -peli kaikenikäisille lapsille

Ryhmä Hau -pelissä pääosissa ovat tutut koiranpennut: Samppa (Marshall), Vainu (Chase), Kaja (Skye), Rolle (Rubble), Valpas (Tracker), Halti (Everest). Auta pentuja ja koko joukkiota käyttämään ainutlaatuisia kykyjään ystävien pelastamiseksi. Valmistaudu hauskaan pulma-tasohyppelytoimintaan, joka sopii kaiken ikäisille lapsille.

Pelikenttänä Seikkailulahti

Hyppää mukaan kahdeksaan mahtavaan paikkaan Seikkailulahdessa. Vieraile Taimi-emännän maatilalla, Jaken vuorilla, aavikon kanjoniin, aaltojen alle sekä moneen muuhun paikkaan. Tutustu kauniisti luotuun Seikkailulahden maailmaan samalla, kun autat Ryhmä Hauta uskaliaissa pelastustehtävissä.

Kerää piiloitettuja herkkuja ja pelaa mikropelejä

Kun tukikohtanasi on Päämaja, koko Ryhmä Haun joukkio – mukaan lukien Halti ja Valpas – ovat puolellasi. Pelaa kahdella eri pennulla jokaisessa tehtävässä, kun autat ystäviäsi. Kerää piilotettuja pentuherkkuja ja pelaa mikropelejä, joissa hyödynnät jokaisen pennun ainutlaatuisia kykyjä. Samalla opit ryhmätyötä ja tapoja auttaa yhteisöä.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus