Philips Hue Bridge -silta

Philips Hue Bridge -silta

  • Älykkään valaisinjärjestelmän komentokeskus
  • Ohjaa jopa 50 valaisinta
  • Alexa, HomeKit ja Google Assistant -yhteensopiva

Älykäs Philips Hue Bridge -silta toimii Philips Hue -valaisinjärjestelmän komentokeskuksena. Siltaan liität jopa 50 valaisinta ja niiden lisävarusteet. Hue-sovelluksella ohjaat valaisinjärjestelmääsi, määrität mm. rutiinit, ajastukset sekä säädät valaistusasetuksiasi.

Philips Hue Bridge -silta on älyvalaisinjärjestelmäsi komentokeskus

Hue-silta on henkilökohtaisen Philips Hue -älyvalojärjestelmän komentokeskus. Sen avulla olet yhteydessä älykkäisiin lamppuihin ja luot älykkäitä ominaisuuksia kotisi valaistukseen. Hallitse valaistustasi sovelluksella ja säädä valot kytkeytymään päälle tiettyyn kellonaikaan.

Liitä järjestelmään jopa 50 valaisinta ja lisälaitteet

Hue Bridge -siltaan liität jopa 50 valaisinta – niin ulko- ja sisävaloja – ja ohjaat kaikkia niitä samasta sovelluksesta ja samalla voit automatisoida kotisi toimintoja. Philips Hue käyttää ZigBeetä, joka kuluttaa vähän virtaa ja on turvallinen sekä luotettava tekniikka älyvalojen hallintaan. Järjestelmäsi pysyy aina ajan tasalla, ja kun järjestelmään lisätään uusia ominaisuuksia, saat ne automaattisesti käyttöösi.

Ohjaa kotisi valaistusta ja luo omat ajastimet valoihin

Philips Hue Bridge -sillalla liität kotisi älyvalot Alexaan, Applen HomeKitiin tai Google Assistantiin ja ohjaat valoja helposti äänikomennoilla. Kytke valot päälle tai pois yksinkertaisella käskyllä, himmennä tunnelmavalot tai kirkasta ne heti aamusta. Philips Hue Bridge -sillalla luot myös automaattiset rutiinit sekä ajastimet, vaikka eri viikonpäiville.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus