PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsoli
PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsoli
PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsoli
PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsoli

PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsoli

  • Täysin digitaalinen PS5 vie pelaamisen äärimmilleen
  • Salamannopea SSD-asema
  • Tuki 8K-grafiikalle

PlayStation 5 Digital Edition -konsoli uuden sukupolven pelimahdollisuuksilla. Salamannopea SSD-asema ja jopa 8K-kuvatarkkuus. DualSense-ohjain kosketuspalautteella.

Täysin digitaalinen pelikonsoli: PS5 Digital Edition

PlayStation 5 Digital Edition on kokonaan digitaalinen pelikonsoli, joka ei sisällä Blu-ray-asemaa. Perinteisten levyjen sijaan pelien ostaminen ja lataaminen onnistuu kätevästi suoraan PlayStation Store -nettipalvelun kautta.

PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsoli uuden sukupolven nopeudella

PS5:n räätälöity prosessori ja grafiikkasuoritin tuovat pelaamiseen uuden sukupolven tehokkuuden. Huippunopea SSD-asema mahdollistaa lähes olemattomat latausajat, sekä avaa pelikehittäjille täysin uudet mahdollisuudet luoda ennennäkemättömiä pelikokemuksia.

Todentuntuista grafiikkaa jopa 8K-tarkkuudella

Nauti upeasta peligrafiikasta uusilla ominaisuuksilla. Säteenseuranta-teknologia jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä, luoden todentuntuiset varjot ja heijastukset. PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsoli tukee 4K-televisioita ja jopa 8K-tarkkuuteen yltäviä näyttöjä. Huippusulava kuvanopeus yltää jopa 120 kuvaan sekunnissa, ja HDR toistaa värit kirkkaina ja aitoina.

Edistyksellinen DualSense-peliohjain

PS5 Digital Editoin -konsolin DualSense-peliohjain vie toiminnan keskipisteeseen. Ohjaimen antama kosketuspalaute, vastustasoaan pelien mukaan muuttavat liipasimet ja sisäänrakennettu mikrofoni tekevät toiminnasta käsinkosketeltavan aitoa.

Palaa vanhoihin PS4-suosikkipeleihin myös PS5:llä

PS5 Digital Edition on varustettu taaksepäin yhteensopivuudella, jonka ansiosta digitaalisessa muodossa omistamiesi PS4 -pelien pelaaminen onnistuu myös PlayStation 5 Digital Edition -pelikonsolilla. Valikoitujen PS4- ja PS VR -pelien kuvanlaatua on lisäksi paranneltu entistäkin nopeammaksi ja sulavammaksi.

499,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

499,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus