1. Pelikonsolit
  2. PlayStation
  3. PlayStation 5 -pelikonsoli
PlayStation 5 -pelikonsoli
PlayStation 5 -pelikonsoli
PlayStation 5 -pelikonsoli
PlayStation 5 -pelikonsoli

PlayStation 5 -pelikonsoli

  • Uuden sukupolven PS5 vie pelaamisen äärimmilleen
  • Salamannopea SSD-asema
  • Tuki 8K-grafiikalle

PlayStation 5 -konsoli on täynnä uusia ja odottamattomia pelimahdollisuuksia. Salamannopea SSD-asema ja jopa 8K-kuvatarkkuus. DualSense-ohjain kosketuspalautteella.

PlayStation 5 -pelikonsoli uuden sukupolven nopeudella

PS5:n räätälöity prosessori ja grafiikkasuoritin tuovat pelaamiseen uuden sukupolven tehokkuuden. Huippunopea SSD-asema mahdollistaa lähes olemattomat latausajat, sekä avaa pelikehittäjille täysin uudet mahdollisuudet luoda ennennäkemättömiä pelikokemuksia.

Todentuntuista grafiikkaa jopa 8K-tarkkuudella

Nauti upeasta peligrafiikasta uusilla ominaisuuksilla. Säteenseuranta-teknologia jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä, luoden todentuntuiset varjot ja heijastukset. PlayStation 5 -pelikonsoli tukee 4K-televisioita ja jopa 8K-tarkkuuteen yltäviä näyttöjä. Huippusulava kuvanopeus yltää jopa 120 kuvaan sekunnissa, ja HDR toistaa värit kirkkaina ja aitoina.

Edistyksellinen DualSense-peliohjain

PlayStation 5:n DualSense-peliohjain vie toiminnan keskipisteeseen. Ohjaimen antama kosketuspalaute, vastustasoaan pelien mukaan muuttavat liipasimet ja sisäänrakennettu mikrofoni tekevät toiminnasta käsinkosketeltavan aitoa.

Palaa vanhoihin PS4-suosikkipeleihin myös PS5:llä

PS5 on varustettu taaksepäin yhteensopivuudella, jonka ansiosta PS4 -pelien pelaaminen onnistuu myös PlayStation 5 -pelikonsolilla. Valikoitujen PS4- ja PS VR -pelien kuvanlaatua on lisäksi paranneltu entistäkin nopeammaksi ja sulavammaksi.

599,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

599,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus