1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Pokémon Brilliant Diamond -peli Nintendo Switchille
Pokémon Brilliant Diamond -peli Nintendo Switchille

Pokémon Brilliant Diamond -peli Nintendo Switchille

  • Seikkaile Sinnoh-alueella
  • Tule Pokémon-mestariksi
  • Uudelleenluotu seikkailu Nintendo Switchille

Lähde seikkailuun Sinnoh-alueelle Pokémon Brilliant Diamond -pelissä Nintendo Switchille. Vieraile eri paikoissa alueella samalla kun pyrit Pokémon-liigan mestariksi.

Seikkaile Sinnoh-alueella Pokémon Brilliant Diamond -pelissä 

Pokémon Brilliant Diamond -pelissä seikkailet Sinnohissa. Sinnoh on luonnonrikas alue, jota hallinnoi korkea vuori Mount Coronet. Vuori näkyy selvästi kaikista ilmansuunnista riippumatta siitä, missä olet. Sinnoh on maa, joka sisältää monia myyttejä menneestä ajasta.

Uudelleenluonto seikkailu Nintendo Switch -konsolille

Alkuperäinen Pokémon Brilliant Diamond -peli on uudistettu kunnioittaen alkuperäistä tunnelmaa. Kaupungit ja tiet on säilytetty huolellisesti, eivätkä ne poikkea liikaa alkuperäisestä. Jokainen, joka on pelannut Pokémon Diamond -pelejä, voi vierailla tutuissa paikoissa ja kokea tutut kaupungit. Heitä, jotka vierailevat Sinnohissa ensimmäistä kertaa, odottaa monet uudet kohtaamiset sekä yllätykset.

Mukana Pokémoneista tutut toiminnot ja modernit Pokémon-kamppailut

Tämä uudistettu versio Pokémon Brilliant Diamond -pelistä tarjoaa helposti ymmärrettäviä ja käyttäjää silmällä pitäen tehtyjä mukavuuksia, jotka ovat tuttuja muista Pokémon-peleistä sekä Pokémon-taisteluista. Peli tuntuu heti alusta alkaen tutummalle ja henkilökohtaisemmalle.

54,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus