1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Pokémon Legends: Arceus -peli Nintendo Switchille
Pokémon Legends: Arceus -peli Nintendo Switchille

Pokémon Legends: Arceus -peli Nintendo Switchille

  • Pyydystä villejä Pokémoneja
  • Tutki Sinnoh-aluetta
  • Uudet toiminta- ja roolipeliominaisuudet

Pokémon Legends: Arceus -Nintendo Switch -pelissä pyydystät, keräät ja tutkit villejä Pokémoneja luodaksesi Sinnoh-alueen ensimmäisen Pokédexin.

Pokémon-pelikokemus uusilla ominaisuuksilla

Pokémon Legends: Arceus -peli kunnioittaa aiemmille Pokémon-peleille uskollista peruskaavaa, lisäten samalla uusia toimintaan ja roolipeleihin keskittyviä ominaisuuksia. Kun aloitat seikkailusi luodaksesi Sinnoh-alueen ensimmäisen Pokédexin, voit valita kumppaniksesi yhden seuraavista Pokémoneista: Rowlet, Cyndaquil tai Oshawott. Nämä kolme kaveria saapuivat Pokémon-professorin mukana, joka onnistui keräämään ne tutkiessaan eri alueita.

Luo Sinnoh-alueen ensimmäinen Pokédex

Seikkailu vie sinut Pokémon Diamond- ja Pokémon Pearl -peleistä tutulle Sinnoh-alueelle. Mutta tämä tarina tapahtuukin aikakaudella, jolloin tietoa Pokémon-kouluttajista tai Pokémon-liigan järjestämisestä ei edes ollut olemassa. Löydät Pokémoneja, jotka elävät villeinä ankarissa olosuhteissa. Koe Sinnoh, joka ei ehkä ole täysin samanlainen, kuin jonka saatat muistaa aiemmista Pokémon-peleistä.

Pokémon Legends: Arceus -peli täynnä kerättävää ja tutkittavaa

Tarkkaile Pokémoneja ja opi miten ne käyttäytyvät. Hiivi sitten varovasti, tähtää Poké Ballilla ja heitä! Voit myös saada Pokémonin, jonka kanssa olet ystävystynyt, taistelemaan villejä Pokémoneja vastaan saadaksesi pyydystettyä ne helpommin. Heitä liittolais-Pokémonisi villin Pokémonin lähelle, niin pääset suoraan taisteluun.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus