1. Pelit
  2. Xbox
  3. Red Dead Redemption 2 -peli Xbox Onelle
Red Dead Redemption 2 -peli Xbox Onelle

Red Dead Redemption 2 -peli Xbox Onelle

  • Hyppää vuoden 1899 Amerikkaan
  • Huima western-seikkailu

Red Dead Redemption 2 jatkaa suosittua Rockstar Gamesin Western-saagaa. Astu vuoteen 1899 ja Arthur Morganin saappaisiin, joka on osa pahamaineista Van der Lindenin jengiä. Seikkaile Amerikan karuja sydänmaata ratsun selässä tai jalkaisin. Vuoden huimin lännenseikkailu Xbox One -pelikonsolille.

Red Dead Redemption 2 vie sinut Amerikan sydänmaille

Red Dead Redemption 2 vie sinut villin lännen aikakauden loppuun, jolloin viranomaiset metsästävät viimeisiä lainsuojattomia. Kun Blackwaterin ryöstö menee pieleen, joutuvat Arthur Morgan ja Van der Lindenin jengi pakenemaan. Liittovaltionagentit ja maan parhaat palkkionmetsästäjät kintereillään, jengin on selviydyttävä ryöstelemällä, varastamalla ja taistelemalla läpi Amerikan karun sydänmaan.

Astu keskelle villin lännen seikkailua

Red Dead Redemption 2 on eeppinen tarina elämästä Amerikassa nykyajan kynnyksellä. Pelin on tuottanut pelistudio, joka on tarjonnut maailmalle Grand Theft Auto V- ja Red Dead Redemptionin –pelit. Rockstar on luonut syvemmän, interaktiivisemman ja entistä yksityiskohtaisemman pelin. RDR yhdistelee toimintaa, tarinankerrontaa monella eri tavalla.

Ennakkotilaajan etu: War Horse ja Outlaw Survival Kit

Ennakkotilaa Red Dead Redemption 2 ja saat War Horse -hevosen sekä Outlaw Survival Kit -paketin peliin. Komean ardennienhevoseen voit luotaa taistelun tiimellyksessä. Se on tavallista ratsua urhoollisempi ja kestävämpi ja säilyttää rauhallisuutensa tulitaistelussa. Survival Kit sisältää kokoelman avaintarvikkeita, kuten kuntoa ja dead eyetä palauttavia esineitä. Niiden avulla selviydyt rajaseudulla.

54,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus