1. Valvontakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink Duo WiFi -valvontakamera
Reolink Duo WiFi -valvontakamera

Reolink Duo WiFi -valvontakamera

  • Langaton valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön
  • Kaksi 4 MP:n linssiä ja laaja 150° näkökenttä
  • Älykäs henkilö- ja liiketunnistus

Langattomassa Reolink Duo WiFi -valvontakamerassa on kaksi 4 MP:n linssiä ja 150° kuvakulma. Valvontakamera osaa tulkita automaattisesti kuvattavaa kohdetta ja lähettää vain tärkeät ilmoitukset. Sisälle tai ulos sijoitettava valvontakamera tarjoaa hyvän kuvalaadun, myös pimeässä.

Langaton Reolink Duo WiFi -valvontakamera kahdella linssillä

Kahdella linssillä näet enemmän. Reolink Duo WiFi:n kaksi 4 MP:n linssiä tarjoavat jopa 150° laajakulman. Valvontakamera kuvaa 2K Super HD -tarkkuudella, joten näet pienimmätkin yksityiskohdat selkeästi.

Älykäs liikkeentunnistus ja tarkka kuva myös pimeässä

Valvontakamerassa on pimeänäköön tarkoitettujen infrapunavalojen lisäksi LED-valo kohteen valaisemiseksi. Reolink Duo WiFi tallentaa 1080 pikselin värikuvia kirkkaassa päivänvalossa ja yön pimeydessä. Näet esimeriksi henkilöiden vaatteiden sekä autojen värit myös yökuvissa. Valvontakamerassa on älykäs PIR-liiketunnistin, joka reagoi mm. henkilöiden ja ajoneuvojen liikkeeseen.

Akkukäyttöinen Reolink Duo WiFi -valvontakamera sisälle tai ulos

Langaton valvontakamera on helppo asentaa. Akkukäyttöinen Reolink Duo WiFi -kamera tukee kattavaa WiFi-yhteyttä, joten et tarvitse ylimääräisiä johtoja. Valvontakamerassa on myös kaksisuuntainen ääni integroidun mikrofonin sekä kaiuttimien ansiosta. Asennus ja valvontakameran käyttö hoituvat helposti ilmaisen Reolink-sovelluksen avulla (Android ja iOS, Mac ja Windows).

199,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus