1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Ryhmä Hau – Paw Patrol: Adventure City Calls -peli Nintendo Switchille
Ryhmä Hau – Paw Patrol: Adventure City Calls -peli Nintendo Switchille

Ryhmä Hau – Paw Patrol: Adventure City Calls -peli Nintendo Switchille

  • Seikkailukaupunki kutsuu
  • Elokuvaan pohjautuva suomenkielinen peli
  • Nintendo Switchille

Suuri kaupunki, suuremmat seikkailut. Ryhmä Hau – Paw Patrol: Adventure City Calls vie kuhisevaan suurkaupunkiin, joka on pelastettava uuden pormestarin juonilta. Täysin suomenkielinen peli, jossa tekstit ja puhe ovat suomeksi. Nintendo Switch -konsolille.

Ryhmä Hau – Paw Patrol: Adventure City Calls kutsuu Seikkailukaupunkiin

Ryhmä Hau kaipaa apuasi, sillä elokuvasta tuttu Seikkailukaupunki kutsuu uusia tulokkaita. Paw Patrol: Adventure City Calls -pelissä ohjaat suosikkipentuasi – Vainua, Samppaa, Kajaa, tai uutta tuttavuutta mäyräkoria Lilliä – ja hyödynnät heidän erikoistaitojaan jännittävissä pelastustehtävissä. Käytä uusia vimpaimia ja muita ajoneuvoja, samalla kun tutustu uuteen kaupunkiin.

Ohjaa suosikkipentuasi pelastus- ja bonustehtävissä

Tervetuloa Seikkailukaupunkiin ja tutustumaan Ryhmä Hau -elokuvan tapahtumapaikkoihin. Ryhmä Haun pennut ovat synnynnäisiä sankareita, joten oletko valmis auttamaan heitä niiden haastavimmassa tehtävässä? Suorita tehtävä Hau, jossa pelastat päivän huikeissa pelastus- ja bonustehtävissä. Kerää kaikki ja ansaitset palkintomerkkejä keräämällä kaikki pentujen herkut.

Mukana myös hauskoja minipelejä, joita pelaat yksin tai kaverisi kanssa

Ryhmä Hau – Paw Patrol: Adventure City Calls -pelissä on mukana myös hauskoja minipelejä, joihin kuuluu mm. Pup Pup Boogie -pentubileet. Pelaa tanssipeliä joko yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

39,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

39,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus