1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Ryhmä Hau – Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay! -peli Nintendo Switchille
Ryhmä Hau – Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay! -peli Nintendo Switchille
löytöhinta

Ryhmä Hau – Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay! -peli Nintendo Switchille

  • Ryhmä Hau on täällä taas! Pelaa yksin tai ystäviesi kanssa
  • Nintendo Switchille

Ryhmä Hau on jälleen vauhdissa! Pelaa yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Valitse suosikkikoirasi ja suorita sankarillisia pelastustehtäviä.

Uudet seikkailut odottavat Ryhmä Hau -pelissä

Koko Ryhmä Hau on jälleen täällä. Pelikenttänä koko Jännälahden kaupunki. Suorittaaksesi tehtävät, tarvitset jokaisen mahtavan pennun erityiset voimat, jotta voit pelastaa päivän ja pelata ystäviesi kanssa hauskoissa minipeleissä, kuten Pup Pup Boogie ja köysihyppy.

Mukana seitsemän hauskaa minipeliä

Mukana kaikki tutut koiranpennut. Voit olla Ryhmä Hau -pelissä Riku, Vainu, Samppa, Kaja, Rekku, Rolle, Toma tai Halti. Tutki Jännälahden kaupunkia ja suorita seitsemän supersankarillista virkamatkaa pelastamaan ystäviä ja pelastamaan päivä. Lisäksi mukana seitsemän hauskaa minipeliä.

Pääosissa koiranpennut ja heidän supervoimansa

Ryhmä Hau -pelissä voit pelata pennuilla ja käytä niiden mahtavia voimia pyörretuulien luomiseen, Energy Super -työkalujen käyttämiseen sekä raskaampien esineiden nostamiseen ja moneen muuhun. Kaksi pelaajaa voi pelata yhteispelitilassa samalla ruudulla. Pelin kieli on englanti, mutta suomenkielinen sisältö saatavilla päivityksen avulla.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus