1. Soundbarit
  2. Samsung
  3. Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar
Samsung HW-Q810B Soundbar

Samsung HW-Q810B Soundbar

  • Aito 5.1.2-kanavainen soundbar ja langaton subwoofer
  • Koe Dolby Atmos -tilaääni langattomasti
  • SpaceFit Sound

Samsung HW-Q810B on langattomalla WiFi-yhteydellä varustettu soundbar, joka dynaaminen 5.1.2-kanavainen ääni syventää elokuvaelämyksiä. Koe vaikuttava langaton Dolby Atmos ja surround-ääni edestä, ylhäältä ja sivuilta.

Samsung HW-Q810B Soundbar aidolla 5.1.2-kanavaisella tilaäänellä

Kun käytössäsi on viisi etukanavaa ja surround-kanavaa, yksi 8 tuuman subwoofer, kaksi ylöspäin suunnattua kanavaa ja uudet sivukaiuttimet, Samsung HW-Q810B Soundbarilla uppoudut toimintaan. Koe ympäröivä kolmiulotteinen ääni langattomasti Dolby Atmos -tilaäänellä soundbarin ja Samsung-television välillä.

Q-Symphony huolehtii, että TV:n kaiuttimet täydentävät soundbaria

Samsung HW-Q810B Soundbar synkronoituu Samsung-televisioiden kanssa ja luo ympäröivän äänen. Ääntä parannetaan sen kulkiessa eteen, sivuille ja ylös suunnattujen kaiuttimien sekä TV:n kaiuttimen sekä sivukaiuttimen kautta. Akustiset elämykset nousevat aivan uudelle tasolle.

Äänentoisto optimoituu huoneen akustiikan mukaan

Älykäs SpaceFit Sound mukauttaa soundbarin äänen huoneen akustiikkaan. Soundbar analysoi huoneen automaattisesti ja kalibroi äänikentän huoneeseen sopivaksi. Lopputuloksena selkeä ja kuuntelijansa ympäröivä selkeä äänentoisto, joka mukauttaa itsensä tilaan sopivaksi.

Samsung HW-Q810B Soundbar on täydellinen kumppani Samsung-televisoille

Ei enää erillisiä kaukosäätimiä. Hallinnoi Samsung HW-Q810B Soundbarin toimintoja, kuten virran katkaisua, äänenvoimakkuutta ja ääniefektejä Samsung-television One Remote -kaukosäätimellä. Liitä soundbar-kaiutin langattomasti televisioosi ja nautit upeasta äänentoistosta ilman johtosotkua.

12,47 €/kk
Yhteensä 449,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

449,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus