1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Realme GT Neo 3T -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Realme GT Neo 3T -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Realme GT Neo 3T -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • Jopa 11 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
  • Realme GT Neo 3T -puhelimelle

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Realme GT Neo 3T -puhelimelle. Suojaa puhelimen koko näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten. 

Full Cover -näytönsuojalasi Realme GT Neo 3T -puhelimelle

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Premium Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen puhelimen näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. 

Panssarilasi on helppo asentaa 

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra. 

9 kertaa lasia kovempaa 

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 11 kertaa käsittelemätöntä lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. 

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus