1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Redmi Note 10/Poco M3 Pro -puhelimelle
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Redmi Note 10/Poco M3 Pro -puhelimelle

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Redmi Note 10/Poco M3 Pro -puhelimelle

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa lasia kovempaa

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi Redmi Note 10 ja Poco M3 Pro -puhelimille. Suojaa näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten.

Full Cover -näytönsuojalasi Redmi Note 10 ja Poco M3 Pro -puhelimille

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Xiaomi Redmi Note 10 ja Poco M3 Pro -mallien näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.

Helppo asentaa

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus