1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi 11T / 11T Pro -puhelimelle 
Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi 11T / 11T Pro -puhelimelle 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi 11T / 11T Pro -puhelimelle 

  • Karkaistu panssarilasi
  • 9 kertaa kovempaa kuin normaali lasi
  • Xiaomi 11T ja 11T Pro -malleille

Panssarilasista valmistettu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -malleille. Suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta reunoja myöten. 

Full Cover -näytönsuojalasi Xiaomi 11T / 11T Pro -puhelimelle 

Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Full Cover -suojalasi sopii yksi yhteen Honor 50:n näytön ja etupaneelin kanssa. Full Cover -näytönsuojalasi kattaa koko puhelimen näytön ja kaartuu näytön sivuille suojaten näyttöä myös sivuilta. Iskunkestävä näytönsuojalasi tarjoaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. 

Helppo asentaa 

Asenna näytönsuojalasi käden käänteessä. Full Cover -lasi kiinnittyy näyttöön reunoistansa ja näytönsuojalasin reunoissa on puhelimen mustaa reunusta vastaava musta reunus. Paketissa on mukana suomenkieliset asennusohjeet, puhdistusliinat ja kohdistustarra. 

9 kertaa lasia kovempaa 

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. 

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu 

Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa

29,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

29,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus