1. Näytönsuojat
  2. Screenor
  3. Screenor-näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) -tabletille
Screenor-näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) -tabletille
löytöhinta

Screenor-näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) -tabletille

  • Karkaistu panssarilasi
  • Jopa 9 kertaa kestävämpi kuin lasi

Iskunkestävästä panssarilasista valmistettu Screenor-näytönsuojalasi suojaa Galaxy Tab A 10.1 (2019) -tablettiasi putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Tempered -suojalasi sopii yksi yhteen Galaxy Tab A 10.1 -tabletin näytön kanssa.

Näytönsuojalasi Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) -tabletille

Huomaamaton Screenor-näytönsuojalasi suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta ja iskuilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä.

9 kertaa lasia kovempaa

Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa.

Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu

Screenor Tempered -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista. Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta.

3,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

3,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus