1. Musiikki ja äänentoisto
  2. Sony
  3. Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet
Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet, Musta
Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet, Musta
Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet, Musta
Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet, Musta
Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet, Musta
Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet, Musta

Sony LinkBuds S -nappikuulokkeet, Musta

  • Täysin langattomat vastamelukuulokkeet
  • Vain 4,8 grammaa kevyet
  • Jopa 20 tunnin akkukesto

Erittäin pienet ja kevyet langattomat Sony LinkBuds S -vastamelukuulokkeet pysyvät korvillasi kellon ympäri. Yhteensopivat Alexan, Google Assistantin sekä Sirin kanssa ja sisäänrakennettu mikrofoni puheluille. Latauskotelon kanssa jopa 20 tunnin akkukesto.

Täysin langattomat Sony Links Buds S -vastamelukuulokkeet

Vain 4,8 grammaa kevyet Sony LinkBuds S tukevat vastamelua sekä High-Resolution Audio Wireless -äänentoistoa. Sony on kehittänyt kompaktin ohjaimen, integroinut Bluetooth Audio SoC:n sekä korkealaatuisen vastameluprosessorin yhdelle sirulle. Lopputuloksena uskomattoman pienet, kevyet ja ergonomisesti muotoillut langattomat nappikuulokkeet, jotka istuvat vakaasti korvallasi.

Nauti nappikuulokkeilla laadukkaasta vastamelusta

Sony LinkBuds S -nappikuulokkeilla saat molempien maailmojen parhaat puolet: luonnollinen ympäröivä ääni sekä laadukas vastamelu, jotta voit keskittyä. Älykäs Adaptive Sound Control tunnistaa missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaan kuuntelukokemuksen takaamiseksi. Ajan myötä se oppii tapasi ja tunnistaa paikat, joissa käyt usein. Se räätälöi äänen esimerkiksi työpaikallesi tai suosikkikahvilaasi sopivaksi.

Kristallinkirkkaat puhelut ja mukaansatempaava ääni

Optimaalisesti mikrofoneja ohjaava Precise Voice Pickup -tekniikan sekä kehittyneen äänisignaalin käsittelyn ansiosta puhelut ja keskustelut ovat kristallinkirkkaita myös meluisissa ympäristöissä. Tekoälyn ja yli 500 miljoonan ääninäytteen avulla kehitetty melunvaimennusalgoritmi vaimentaa taustaääniä ja selkeyttää puheääntäsi.

Roiskeenkestävät Sony Link Buds S -nappikuulokkeet 20 tunnin akkukestolla

Yhdellä latauksella nautit Bluetooth-äänentoistosta 6 tuntia ja latauskotelolla 14 tuntia, joten yhteensä jopa 20 tuntia kuunteluaikaa. Ja vain 5 minuutin pikalatauksella saat 60 minuuttia lisää kuunteluaikaa. IPX4-roiskekestävyysluokitus takaa, etteivät roiskeet tai hiki pysäytä sinua liikkumasta musiikin tahtiin Sony LinkBuds S -nappikuulokkeiden kanssa.

179,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

179,00 €

Väri

Musta
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus