1. Musiikki ja äänentoisto
  2. Sony
  3. Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin
Sony SRS-XG500 langaton kaiutin

Sony SRS-XG500 langaton kaiutin

  • Vahvaääninen kaiutin ulko- ja sisäkäyttöön
  • Veden- ja pölynkestävä
  • 30 tunnin akunkesto

Sony SRS-XG500 langaton kaiutin käynnistää juhlat missä vain. Mahtavalla äänellä, hienoilla valotehosteilla ja pitkällä akunkestolla varustettu kaiutin kestää mainiosti myös ulkokäytön.

Langaton ja vedenkestävä Sony SRS-XG500 -kaiutin

Upea äänentoisto minne tahansa. Kätevällä kantokahvalla varustettu Sony SRS-XG500 on helppo napata mukaan, kun haluat tuoda bileet ulkoilmaan. Voit huoletta ottaa sen myös altaalle tai uimarannalle, sillä kestävän ulkokuorensa ohella se on vedenpitävä ja pölynkestävä. Jopa 30 tunnin akunkesto takaa juhlien jatkumisen aamuun asti, ja lisävirtaakin järjestyy tarvittaessa jopa 3 tunniksi vain 10 minuutin pikalatauksella.

Ulkokäyttöön täydellinen äänentoisto

Sony SRS-XG500 langattoman kaiuttimen muhkea, ulkoilmakäyttöön soveltuva ääni syntyy X-Balanced Speaker Unit -kaiuttimen, tehokkaan diskanttikaiuttimen ja passiivielementtien yhdistelmästä. Kaiutinten neliskulmainen muotoilu mahdollistaa kookkaammat kaiutinkalvot, joka puolestaan luo suuremman äänenpaineen, syvemmän ja vahvemman basson, sekä entistä selkeämmän lauluäänen. Mikäli olet todella rouhean basson ystävä, löytyy kaiuttimesta myös erillinen Mega Bass -tila.

Valotehosteilla tunnelmaa illan hämärtyessä

Äänielämysten lisäksi SRS-XG500 tarjoilee myös silmäniloa juhlatunnelman nostamiseen. Kaiuttimen valotoiminto antaa musiikin tueksi näyttävän ja tyylikkään valaistuksen, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Erilaisten valaistusmallien valitseminen hoituu näppärästi Sony Music Center -sovelluksen avulla.

Äärimmäisen helppo käyttää

Kaiutin on suunniteltu käytettävyydeltään mahdollisimman sujuvaksi, jotta saat lempimusiikkisi kuuluviin vaivatta joka tilanteessa. Sony SRS-XG500 on helppo yhdistää langattomasti Bluetoothilla puhelimeen, tablettiin tai läppäriin. Party Connect -toiminto mahdollistaa yhteyden muihin yhteensopiviin kaiuttimiin entistä laajemman äänentoiston aikaansaamiseksi. Halutessasi voit myös pistää oman keikan pystyyn, sillä kaiutin sisältää liitännät sekä mikrofonille, että kitaralle. Kaiutin sisältää myös mahdollisuuden ladata puhelinta USB-liitännän kautta.

319,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

319,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus