Spacetalk Adventure lasten kellopuhelin, Coral
Spacetalk Adventure lasten kellopuhelin, Coral
Spacetalk Adventure lasten kellopuhelin, Coral
Spacetalk Adventure lasten kellopuhelin, Coral
Spacetalk Adventure lasten kellopuhelin, Coral
Spacetalk Adventure lasten kellopuhelin, Coral
huippuhinta

Spacetalk Adventure lasten kellopuhelin, Coral

  • Huippuhieno älykellopuhelin lapselle
  • Turvallinen käyttää ja pitkä akkukesto
  • 4G-puhelut, tekstiviestit ja GPS-paikannus

Spacetalk Adventurer on 4G-puhelin, GPS-paikannin ja All-in-One -älykello lapsille: 5 MP:n kamera, sykemittari, Bluetooth-yhteys sekä pitkäkestoinen akku pitävät huolen, että tämä kello pysyy mukana aina. Vedenkestävä Spacetalk Adventure -kello on valmiina seikkailuihin. Huom! Lasten kellopuhelin vaatii liittymän ja Nano SIM-kortin, jotta voit soittaa, lähettää viestit ja käyttää dataa.

Spacetalk Adventure -kello lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi

Kellopuhelin on erinomainen valita ensimmäiseksi puhelimeksi lapselle. Spacetalk Adventure -kellolla voi soittaa ennalta määritettyihin yhteystietoihin. Kellossa on turvallinen netti, eikä kellolla pääse sosiaaliseen mediaan. Hallinnoi kelloa Spacetalk-sovelluksella, joten sinä päätät, kuka voi ottaa yhteyttä lapseesi, näet lapsesi sijainnin ja asetat hälytyksiä sekä muistutuksia.

Kellopuhelimessa GPS-paikannus ja valmius 4G-liittymälle

Spacetalk Adventure -kellopuhelin ranteessa lapsesi on vapaa menemään. Samalla tiedät, missä lapsesi viilettää, sillä kellossa on tarkka GPS-paikannus. Määritä turva-alueet ja saat ilmoituksen, kun lapsesi saapuu alueelle tai lähtee sieltä. Lisää kelloon liittymä ja Spacetalk Adventure -kello toimii puhelimena. Saat lapseesi nopeasti yhteyden. Helppoa ja ennen kaikkea turvallista.

Seikkailunkestävä kello pitkällä akkukestolla

Vedenkestävässä kellopuhelimessa on 5 MP:n kamera sekä sykemittari terveys-, aktiivisuus- ja askelmittarisovelluksilla. HD-videokameralla otat kuvapuheluyhteyden lapseen, teräväpiirtotarkkuudella. Spacetalk Adventure -kellopuhelin kestää kovaakin menoa ja kello on vedenkestävä IP67-luokituksen mukaisesti. Yhdellä latauksella kellopuhelimen akku lupaa jopa 36 tunnin valmiusajan.

Hallinnoi Spacetalk Adventure -kellopuhelinta omalla sovelluksella

Puhelimeesi asennettavalla Spacetalk-sovelluksella hallinnoit Spacetalk Adventure -kellon ominaisuuksia. Lähetä viestejä, soita lapselle, määritä turva-alueet sekä Koulutila. Turvallinen yhteystietoluettelo antaa sinun päättää, kuka voi olla yhteydessä lapseesi. Koulutila taas auttaa lasta keskittymään ja poistaa tietyt kellon ominaisuudet pois koulupäivän ajaksi.

Älykelloon liittymä kahdeksi vuodeksi vain 9,99 €/kk

Tilaukseen lisätään valmiiksi asennettu liittymä. Liittymän kuukausimaksu on 9,99 €/kk 24 kk:n ajan, jonka jälkeen 19,90 €/kk. Ei määräaikaa. Liittymän avausmaksu 6,90€. DNA Kelloliittymä sisältää älykellon tarvitseman yhteyden, rajattoman määrän puheluita ja viestejä kotimaassa. Palvelu käynnistyy automaattisesti, kun haet laitteen noutopisteestä.

DNA:lta ostettuihin Spacetalk -kellopuhelimiin ei tule lisämaksuja Spacetalkin sovelluksesta.

Tilauksen käsittely kestää tällä hetkellä 1–3 arkipäivää. Tilauskäsittelyn jälkeen saat liittymäsopimuksesta erillisen sopimustiivistelmän ja tilausvahvistuksen. Sopimuksessa noudatetaan DNA Oyj:n matkaviestinliittymien erityisehtoja ja yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

2,47 €/kk
Yhteensä 89,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €

Väri

Coral
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus