1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Subnautica: Below Zero -peli PS4:lle
Subnautica: Below Zero -peli PS4:lle

Subnautica: Below Zero -peli PS4:lle

  • Vedenalainen seikkailu vieraassa maailmassa
  • Selviydy arktisissa olosuhteissa
  • Neljä erilaista pelimuotoa

Sukella seikkailuun Subnautica: Below Zero -pelissä PS4:lle. Selviydy hyisissä olosuhteissa ja selvitä planeetta 4546B:n arktisen alueen kätkemä mysteeri.

Subnautica-universumin tarinaa laajentava seikkailu

Palaa planeetta 4546B:lle alkuperäisen Subnautica-pelin itsenäisessä jatko-osassa, joka vetää mukanaan yhä syvemmälle vedenalaisiin mysteereihin. Saavut planeetan kartoittamalle arktiselle alueelle mukanasi ainoastaan oma kekseliäisyytesi ja muutama selviytymisvaruste.

Selviydy hyytävissä olosuhteissa Subnautica: Below Zero -pelissä PS4:lle

Tutki vierasta valtamerimaailmaa syvällä jäälauttojen alla, kiipeile lumisilla huipuilla ja etene jäisissä luolastoissa. Kohtaa arvoituksellisia jäätyneen meren asukkaita, joista osa tarjoaa apuaan ja osa yrittää mahdollisesti vahingoittaa. Löydä vastaukset tapahtumiin, jotka ovat jättäneet jälkeensä vain tyhjillään olevia tutkimusasemia.

Neljä erilaista pelitapaa

Subnautica: Below Zero tarjoaa neljä eri vaihtoehtoista tapaa kokea pelin tarina. Selviytymistila on normaali vaikeusaste, jossa nälkä, jano ja happi ovat kriittisiä. Hardcore-tila puolestaan korottaa vaikeustasoa, sillä kuoleman sattuessa peli on aloitettava alusta. Vapaassa pelimuodossa riittää, että huolehdit ainoastaan hapesta. Luovassa tilassa voit keskittyä rauhassa tutkimusmatkailuun vapain käsin, sillä siinä kuolemat eivät ole mahdollisia.

34,00 €
Sis. alv 24 %
34,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus