1. Pelit
  2. PlayStation
  3. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -peli PS4:lle
Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -peli PS4:lle

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -peli PS4:lle

  • Ikoniset skeittauspelit yhteispaketissa
  • Täysin uusittu HD-ulkoasu
  • Kaikki skeittaajat, kentät ja temput

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -peli PS4:lle uudistaa skeittiklassikot HD-tarkkuuteen. Kaikki alkuperäiset skeittaajat, kentät ja temput sekä paljon uutta.

Hyppää takaisin laudalle upeassa HD-tarkkuudessa

Skeittauspelien ehdottomat ikonit Tony Hawk’s Pro Skater ja Tony Hawk’s Pro Skater 2 palaavat rikkomaan rajoja täysin uudistetussa HD-ulkoasussa. Ota rampit haltuun omalla tyylilläsi ja nauti klassikkomeiningistä uusin maustein.

Legandaariset Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -pelit PS4:llä

Skeittauspelien kaksi merkkiteosta ovat alusta pitäen luotu uudestaan huipputarkalla HD-grafiikalla, jonka ansiosta ne näyttävät paremmilta kuin koskaan. Pelien ohjaustuntuma on pidetty alkuperäisenä, joten älyttömimmätkin temppusarjat taipuvat DualShock-ohjaimella silkinpehmeästi.

Kaikki vanhat temput ja paljon uutta

Skeittaa klassisissa kentissä itse Tony Hawkilla, muilla alkuperäisten pelien ammattilaisilla tai täysin uusilla vahvistuksilla. Fiilistele alkuperäisen soundtrackin hittejä ja tuoreita lisäyksiä. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 -peli PS4:lle sisältää kaikki tutut pelimuodot ja kahden pelaajan paikalliset kaksintaistelut. Mukana myös uudistetut kenttä- ja hahmoeditorit sekä online-tila.

44,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

44,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus