1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Triangle Strategy -peli Nintendo Switchille
Triangle Strategy -peli Nintendo Switchille

Triangle Strategy -peli Nintendo Switchille

  • Strategiaa ja roolipelaamista yhdistelevä seikkailu
  • Hallitse soturijoukkoja
  • Kauniit HD-grafiikat

Triangle Strategy -peli Nintendo Switchille vie keskelle kolmen kansakunnan taistelua ehtyneiden suola- ja rautavarojen hallinnasta. Upeat kaksiulotteiset HD-grafiikat.

Hallitse soturijoukkoja Triangle Strategy -pelissä

Nintendo Switchin Triagle Strategy -pelissä pääset hallitsemaan soturijoukkoa Serenoan, House Wolffortin perillisen saappaissa. Ota tekemäsi päätökset vakavasti, sillä niillä on merkittävä vaikutus seikkailusi kulkuun. Päätöksilläsi määrität kokonaisten kansojen, sekä myös koko Norzelian mantereen kohtalon.

Muuta Nintendo Switch -konsolisi taistelukentäksi

Triangle Strategy -pelin vuoropohjaisissa taisteluissa parhaan sijainnin löytäminen voi jo ratkaista voiton. Aseta joukkosi ylemmäs maastoon, jotta voit hallita taistelualuetta paremmin ja hyödyntää aseiden pidempää kantamaa. Voit myös toteuttaa sivuhyökkäyksiä vastustajan molemmilla puolilla ja iskeä lopulta selustaan voimakkaalla hyökkäyksellä.

Upeat HD-2D-grafiikat

Erilaiset elementtivoimat ja ketjureaktiot ovat myös olennainen osa taistelua. Voit käyttää vaikkapa tulta sulattamaan jäätyneen maaston, sekä sen jälkeen salamaa saadaksesi veden sähköistymään ansana pahaa-aavistamattomille vihollisjoukoille. Triangle Strategyn HD-tarkkuudella toteutetut, kauniit kaksiulotteiset grafiikat ovat yksityiskohtaisuudessaan todellista silmäkarkkia.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus