Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke
Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke
Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke
Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke
Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke
Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke

Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke

  • Vedenkestävä aktiivisuusranneke
  • Tuki yli 110 urheilutilalle ja unenlaadun seuranta
  • Jopa 14 päivän akkukesto

Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke on suunniteltu hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneille. Ranneke tarjoaa uudistettuja harjoitusominaisuuksia sekä isomman 1,62” AMOLED-näytön. Vedenkestävässä aktiivisuusrannekkeessa jopa 14 päivää kestävä akku.

Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke selkeällä ja kirkkaalla näytöllä

Korkearesoluutioinen 1,62 tuuman AMOLED-täysnäyttö esittää informaation selkeästi ja tehokkaasti liikkuvalle käyttäjälle. Uuden sukupolven grafiikkasuoritin tekee Smart Band 7:n näytön grafiikoista erottuvia ja animaatiosta sulavia. Käyttöliittymä ja kellon valikot ovat selkeällä suomen kielellä, joten tätä aktiivisuusranneketta ei tarvitse käyttää sanakirjan kanssa.

Tuki yli 110 urheilulajille

Xiaomi Smart Band tukee ammattimaista maksimaalisen hapenottokyvyn, VO2maxin, mittausta aerobisen harjoittelun aikana. Sen avulla seuraat harjoituksen kuormittavuutta, palautumisaikaa sekä harjoituksen tehoa. Voit arvioida ja sovittaa harjoittelun määrää sekä intensiteettiä. Yli 110 harjoitustilasta löydät lajisi ja urheiluaktiviteeteista tulee kuin itsestään osa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

Kattava terveyden ja hyvinvoinnin seuranta koko päivän

Aktiivisuusranneke seuraa terveydentilaasi. Xiaomi Smart Band 7 mittaa ja tilastoi terveysdataa vuorokauden ympäri. Jatkuva veren happipitoisuuden seuranta muistuttaa matalasta SpO2-arvosta ja mikäli raja-arvo on saavutettu, ranneke kannustaa liikkumaan tai lepäämään. Sykemittauksella arvioidaan stressitasoa ja unenseuranta mittaa unen eri vaihteita sekä hengityksen laatua.

Vesitiivis Xiaomi Smart Band 7 -ranneke jopa 2 viikon akkukestolla

Valitse tyyliisi sopiva kellotaulu Xiaomi Smart Band 7:n yli 100 kellotaulusta. Laitteen rannekkeen muotoilua on uudistettu kaareutuvalla remminpäällä, jonka ansiosta ranteessasi ihon ja remmin väliin jää pieni väli ja ranneketta on miellyttävä käyttää. Aktiivisuusranneke on vedenpitävä 5 ATM-luokituksen mukaan ja älylaitteen akkukesto on jopa 14 päivää tavanomaisessa käytössä.

59,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

59,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus