1. Älykellot ja hyvinvointi
  2. Lasten älykellot
  3. Xplora
  4. Xplora X5 Play lasten kellopuhelin (lisäksi liittymä 10,99 €/kk)
Xplora X5 Play lasten kellopuhelin, Pinkki
Xplora X5 Play lasten kellopuhelin, Pinkki
Xplora X5 Play lasten kellopuhelin, Pinkki
Xplora X5 Play lasten kellopuhelin, Pinkki
Xplora X5 Play lasten kellopuhelin, Pinkki
Xplora X5 Play lasten kellopuhelin, Pinkki

Xplora X5 Play lasten kellopuhelin, Pinkki

  • Ensimmäinen puhelin lapselle
  • Turvallinen ja vedenkestävä älykello
  • Kellossa kamera ja tarkka GPS-paikannus

Lapsen ensimmäinen puhelin onkin kello! Kestävä ja turvallinen Xplora X5 Play lasten älykello on turvallinen ja kestävä kellopuhelin askelmittarilla sekä kameralla. Kellossa on tarkka GPS-paikannus, hälytys. Xplora X5 Play on turvallinen käyttää.

Xplora X5 Play on turvallinen älykello lapselle

Xplora X5 Play on kellopuhelin, jolla soitat puhelut ennalta määritettyihin numeroihin ja lähetät esiasennetut viestit. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä viestejä vain niistä numeroista, jotka huoltaja on lisännyt Xplora-sovelluksella puhelinmuistioon. Sovelluksella myös seuraat, missä lapsi sekä Xplora viilettävät ja asetat turvavyöhykkeet. Kellolla ei pääse nettiin eikä sopimattomaan sisältöön.

Älykellossa tarkka paikannus

Kellossa on kolmiosainen paikannusominaisuus, joka yhdistää GPS- ja WiFi-teknologiat sekä tukiasemien datan. Nämä kolme tarjoavat erittäin tarkat sijaintitiedot. Tarkastele lapsesi sijaintia Xlopra-sovelluksella. Määritä turvalliset alueet ja saat ilmoituksen, kun lapsi lähtee alueelta tai palaa sinne. Huolehdi vähemmän ja anna lapsen leikkiä enemmän.

Soita ja vastaanota puhelut sekä viestit

Xploralla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita helposti älykellon näyttöä pyyhkäisemällä. Lasten älykelloon voi vastaanottaa tekstiviestejä, joihin vastataan valmiiksi asennetuilla viesteillä, emojilla tai ääniviesteillä. Ei enää tylsiä tekstareita!

Vedenkestävässä lasten älykellossa myös kamera

Vedenkestävä Xplora X5 Play -älykello on seikkailunkestävä. 2 MP:n kameralla voi ottaa upeita kuvia, joita voi helposti jakaa vaikka koko perheelle tai isovanhemmille. Älykellon muistiin voi tallentaa jopa 1 000 valokuvaa ja kuvia voi käyttää kellotaulun taustakuvana. Ja mikä parasta: Xplora noudattaa täysin GDPR-sääntöjä, joten ei tarvitse huolestua, että kuvat joutuisivat nettiin.

Lasten Xplora X5 Play -kellopuhelin kannustaa liikkumaan

Xplora X5 Play -kellossa on sisäänrakennettu askelmittari, joka mittaa askeleita. Liikkumalla kerätään Xplora-kolikoita, joita käytetään Goplay-palvelussa. Goplay-palvelu auttaa lapsia oppimaan, että jokapäiväisillä aktiviteeteilla on suuri vaikutus. Palvelu motivoi liikkumaan ja olemaan aktiivisia.

Älykelloon liittymä kahdeksi vuodeksi vain 10,99 €/kk

Tilaukseen lisätään valmiiksi asennettu liittymä. Liittymän kuukausimaksu on 10,99 €/kk 24 kk:n ajan, jonka jälkeen 19,90 €/kk. Ei määräaikaa. Liittymän avausmaksu 6,90€. DNA Kelloliittymä sisältää älykellon tarvitseman yhteyden, rajattoman määrän puheluita ja viestejä kotimaassa sekä käyttöoikeuden Xplora-sovellukseen. Palvelu käynnistyy automaattisesti, kun haet laitteen noutopisteestä.

DNA:lta ostettuihin Xplora -kellopuhelimiin ei tule lisämaksuja Xploran sovelluksesta.

Tilauksen käsittely kestää tällä hetkellä 1–3 arkipäivää. Tilauskäsittelyn jälkeen saat liittymäsopimuksesta erillisen sopimustiivistelmän ja tilausvahvistuksen. Sopimuksessa noudatetaan DNA Oyj:n matkaviestinliittymien erityisehtoja ja yleisiä sopimusehtoja kuluttaja-asiakkaille.

3,58 €/kk
Yhteensä 129,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

Valitse maksuaika *

Saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

129,00 €

Väri

Pinkki
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus