1. Soundbarit
  2. Philips
  3. Philips Fidelio B95 Soundbar
Philips Fidelio B95 Soundbar
Philips Fidelio B95 Soundbar
Philips Fidelio B95 Soundbar
Philips Fidelio B95 Soundbar
Philips Fidelio B95 Soundbar
Philips Fidelio B95 Soundbar
uutuus

Philips Fidelio B95 Soundbar

  • Upea leffateatteritason ääni
  • Soundbar ja langaton subwoofer
  • Dolby Atmos ja IMAX Enhanced -tuki
30,52 €/kk
yhteensä 1 098,72 €sis. alv 24 %

Maksuaika

30,52 €/kk
36 kk
yhteensä 1 098,72 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Philips Fidelio B95 Soundbar tarjoaa uskomattoman 5.1.2 -monipisteäänentoiston jokaiseen elokuvaan ja kappaleeseen. Mukana langaton subwoofer.

Tyylikäs ja upeaääninen Philips Fidelio B95 Soundbar

Mikään ei keskeytä Philips Fidelio Soundbarin parissa vietettyä hetkeä. Vaihtele saumattomasti eri äänilähteiden välillä tai yhdistä Soundbar muissa huoneissa oleviin kaiuttimiin. Matalaprofiilinen Philips Fidelio on helppo sijoittaa paikalleen. Avaa vain pakkaus, yhdistä ja nauti.

Nauti monikanavaisesta äänestä, kuten leffateatterissa

Philips Fidelio B95 Soundbar luo uskomattoman äänielämyksen. 5.1.2 -kanavainen ääni täyttää huoneen kuin huoneen täyteläisellä elokuvamusiikilla, jyhkeillä tehosteilla ja säkenöivällä dialogilla. Langaton subwoofer tehostaa jokaista räjähdystä sekä jokaista bittiä.

Anna Dolby Atmos -äänen ympäröidä sinut

Soundbarin ylöspäin suunnatut kaiuttimet luovat upean Dolby Atmos -äänentoiston. Ääni kirjaimellisesti ympäröi sinut. Elokuva- sekä musiikkisuosikkisi kuulostavat uskomattoman realistisille. Jos katsot muuta kuin Atmos-sisältöä, Philips Fidelio vaihtaa Dolby Surround -ääneen.

Philips Fidelio B95 Soundbar on monihuoneäänentoiston keskipiste

Play-Fi -yhteensopiva Philips Fidelio on monihuoneäänentoiston keskipiste. Se synkronoi yhteensopivat kaiuttimet ja luo kokonaisen äänijärjestelmän Philips Sound- tai Play-Fi -sovelluksen avulla. Soundbarilla toistat musiikkia Apple AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteydellä ja 4K pass through -ominaisuuden ansiosta nautit leffoista sekä peleistä 4K HDR -tasoisesti.

Uppoudu IMAX Enhanced -äänentoistoon

Uppoudu draamaan hetkeäkään menettämättä. Philips Fidelio B95 Soundbar on HDMI eARC-yhteensopiva, joten nautit täysillä edistyneimmistä äänimuodoista, kuten Dolby Atmoksesta sekä DTS:X:stä. Soundbar on myös IMAX Enhanced -sertifioitu, eli se luo uskomattoman äänikokemuksen, joka vie sinut keskelle aivan uutta maailmaa.