1. Älyvalaistus
  2. Philips
  3. Philips Hue -himmennin
Philips Hue -himmennin
Philips Hue -himmennin
Philips Hue -himmennin
Philips Hue -himmennin

Philips Hue -himmennin

  • Kirkasta ja himmennä älyvalojasi langattomasti
  • Toimii myös kaukosäätimenä

Philips Hue -himmentimellä säädät ja himmennät valojasi langattomasti. Älykäs himmennin on helppo asentaa seinään mukana ruuveilla tai tarranauhan avulla. Irrottamalla himmentimen magneettipidikkeestä käytät sitä kaukosäätimenä.

Philips Hue -himmennin ei tarvitse edes asennusta

Liitä Philips Hue -himmennin Philips Hue -siltaan, määritä asennus sovelluksessa ja ohjaa kaikkia Philips Hue -älyvalaistusta ilman puhelinta ja tablettia. Voit sytyttää ja sammuttaa valot, säätää ne pehmeästi haluamaasi kirkkauteen. Käytä himmennintä tavanomaisena seinäkatkaisimena ja langattomana valaisimien kaukosäätimenä. Sen kantama on sisätiloissa jopa 12 metriä.

Vaihda valaistusasetuksia lennossa

Älykkään himmentimen avulla vaihdat neljän valmiiksi asennetun valaistusvaihtoehdon välillä helposti. Esiohjelmoidut asetukset on tarkoitettu piristymiseen, keskittymiseen, lukemiseen ja rentoutumiseen. Voit vaihtaa valitsemiasi asetuksia Hue-sovelluksessa.

Ota himmennin osaksi Philips Hue -älyvalojärjestelmää

Yhdellä Philips Hue -himmentimellä ohjaat 10 Philips Hue -älyvaloa. Tai liitä himmennin erikseen myytävään Philips Hue -siltaan ja voit liittää järjestelmään jopa 50 valaisinta ja 10 lisävarustetta.

0,66 €/kk
yhteensä 23,76 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

0,66 €/kk
36 kk
yhteensä 23,76 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja