1. Älyvalaistus
  2. Philips
  3. Philips Hue -liiketunnistin
Philips Hue -liiketunnistin
Philips Hue -liiketunnistin
Philips Hue -liiketunnistin
Philips Hue -liiketunnistin

Philips Hue -liiketunnistin

  • Kytke älyvalaistus päälle pelkän liikkeen avulla
  • Tunnistaa myös päivänvalon ja kytkee valot päälle

Philips Hue -liiketunnistimen avulla kytket älyvalot päälle pelkän liikkeen avulla. Sijoita paristokäyttöinen liiketunnistin minne tahansa kotiisi. Liiketunnistin reagoi myös päivänvaloon ja sytyttää valot halutessasi vasta auringon laskettua. Vaatii yhteyden erikseen myytävään Philips Hue -siltaan.

Täysin langaton Philips Hue -liiketunnistin

Philips Hue -älyvalaisimien liiketunnistin on paristokäyttöinen ja täysin langaton, joten asennat sen mihin tahansa kotonasi. Laita hyllylle, kiinnitä seinään tai kattoon yhdellä ruuvilla. Tai sijoita se mille tahansa magneettipinnalle mukana tulevan magneetin avulla.

Päivänvalontunnistin havaitsee valon

Hue-liiketunnistimeen integroitu päivänvalontunnistin havaitsee päivänvalon, joten valot kytkeytyvät päälle vasta silloin kun niitä tarvitaan. Jos kaipaat lisävaloa päiväsaikaan, muuta tunnistimen valoherkkyyttä Philips Hue -sovelluksessa ja voit itse määrittää, milloin liiketunnistin aktivoituu.

Muokkaa liiketunnistusvalaisimia

Täydennät älykästä valaistusjärjestelmääsi Philips Hue -liiketunnistimella ja sinun on helpompi liikkua kotona. Valot kytkeytyvät automaattisesti päälle tunnistimen havaitessa liikettä. Voit muokata päälle kytkeviä valoja ja niiden voimakkuutta vuorokauden ajan mukaan. Määritä liiketunnistin kytkemään öisin päälle pehmeät yövalot, jotta näet pimeässä. Päiväsaikaan täytä kotisi kirkkaan valkoisella valolla.

1,08 €/kk
yhteensä 38,88 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,08 €/kk
36 kk
yhteensä 38,88 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.