1. Älyvalaistus
  2. Philips
  3. Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus
Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus

Philips Hue White Ambiance E27 -aloituspakkaus

  • Rentouttava ja virkistävä älyvalaistus
  • Kolme kaikkia valkoisen sävyjä tuottavaa lamppua
  • Hue-silta ja himmennin

Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus rentouttavaan ja virkistävään kodin älyvalaistukseen. Hue-silta, kolme valkeaa E27-lamppua sekä himmennin.

Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus vaivattomaan älyvalaistukseen

Nauti valon rauhoittavasta sekä piristävästä vaikutuksesta. Valittavanasi on jopa 50 000 eri valkoisen värisävyä lämpimästä kylmän valkoiseen. Philips Hue White Ambiance -aloituspakkauksesta löydät aina oikean tunnelman ja värisävyn niin toimistoon, kotiin ja harrastuksiin. Älyvalot auttavat sinua nukahtamaan ja ne kirkastuvat aamulla auringon tapaan myös pimeimpinä vuodenaikoina.

Neljä valmista valaistusasetusta eri tilanteisiin ja vuorokaudenaikoihin

Älyvalaisimen neljä valmista valaistusasetusta on suunniteltu juuri arjen rutiineihin. Kylmän valkoinen energisoi, piristää ja ylläpitää keskittymistä. Rentoutumiseen tarkoitettujen lämpimien ja kullansävyisten värien myötä uppoudut hyvän kirjan pariin, ja ne rauhoittavat sinut juuri ennen nukkumaanmenoa.

Ohjaa valaistusta himmentimellä, puhelimella tai jopa äänelläsi

Hue-sovelluksen avulla hallitset kotisi valaistusta silloinkin, kun et ole kotona. Enää ei tarvitse arvuutella jäivätkö valot päälle eikä lemmikkien tarvitse olla pimeässä. Myyntipakkauksessa olevalla paristokäyttöisellä himmentimellä voit kirkastaa tai himmentää valaistusta langattomasti. Tai käytä ääntäsi. Liitä valot Alexaan, Google Homeen tai Apple HomeKittiin ja sytytät, sammutat sekä himmennät valaistusta äänikomennoilla.

Philips Hue-silta on kodin automaattinen älykeskus

Philips Hue -aloituspakkauksen sydän on Philips Hue-silta. Se toimii komentokeskuksena ja on yhteydessä älylamppuihin sekä Hue-sovellukseen. Sillan avulla voit käyttää muita kodin älysovelluksia, automaattisia ominaisuuksia ja päivästäsi tulee piirun verran mukavampaa.

3,58 €/kk
yhteensä 128,88 €sis. alv 24 %

Maksuaika

3,58 €/kk
36 kk
yhteensä 128,88 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.