1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Pikmin 3 Deluxe -peli Nintendo Switchille
Pikmin 3 Deluxe -peli Nintendo Switchille

Pikmin 3 Deluxe -peli Nintendo Switchille

  • Tutki ja ratko pulmia söpöjen Pikminien parissa
  • Yhteispeli kahdelle
  • Uusia seikkailuja ja ominaisuuksia

Pikmin 3 Deluxe -peli Nintendo Switchille on vastustamattoman suloinen yhdistelmä seikkailua ja pulmanratkontaa. Uutuutena kahden pelaajan yhteispeli.

Maailma täynnä olentoja, yllätyksiä ja hauskuutta

Kaukana avaruudessa sijaitseva salaperäinen ja vieras planeetta odottaa seikkailuineen. Pikmin 3 Deluxe -pelissä ohjaat kolmen tutkijan joukkoa ja söpöjen, erilaisilla kyvyillä varustettujen Pikmin-olentojen ryhmää. Tutki ja selviydy läpi toinen toistaan kauniimpien ympäristöjen, ratkomalla pulmia ja voittamalla vihollisia.

Pelaa Pikmin 3 Deluxe -peliä yhdessä kaverin kanssa

Pikmin 3 Deluxe -peli Nintendo Switchille tarjoaa ensi kertaa mahdollisuuden pelata koko tarina läpi yhdessä toisen pelaajan kanssa samalla konsolilla. Yhteispeli edellyttää molemmilta pelaajilta yhteensopivan ohjaimen. Peli sisältää myös täysin uudet seikkailut, jotka toimivat alkuperäistä juonta laajentavina esi- ja jälkiosina.

Useita lisäyksiä ja parannuksia

Pelistä löytyvät kaikki alkuperäisen pelin hauskat ominaisuudet, sekä paljon uutta. Pikmin 3 Deluxe on myös tehty entistä sopivammaksi aloitteleville seikkailijoille. Monipuolisemmat vaikeustasovaihtoehdot, valinnaiset pelivinkit ja vapaasti valittava rauhallisempi pelitahti tekevät Pikminien maailmaan ihastumisesta vaivatonta myös ensikertalaisille.

1,62 €/kk
yhteensä 58,32 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

1,62 €/kk
36 kk
yhteensä 58,32 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja