1. Peliohjaimet
  2. PlayStation
  3. PlayStation 4 DualShock -ohjain lahjapakkauksessa
PlayStation 4 DualShock -ohjain lahjapakkauksessa
Uutuus

PlayStation 4 DualShock -ohjain lahjapakkauksessa

  • Langaton ja ergonominen peliohjain PS4:lle
  • Juhlava lahjapakkaus
1,08 €/kk
yhteensä 38,88 €norm. 59,00 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,08 €/kk
36 kk
yhteensä 38,88 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus Postiin, 3-5 päivää.

Tuote on loppunut myymälöistä

Langaton PS4 DualShock 4 -peliohjain jouluisassa lahjapakkauksessa. Huipputarkan ja miellyttävän pelituntuman antava ohjain on täynnä hienoja ominaisuuksia.

Langaton DualShock 4 -peliohjain

DualShock 4 on suunnittelun taidonnäyte. Analogisilla sauvoilla ja liipaisimilla hallitset pelitapahtumia kirurgin tarkkuudella. Ergonomisesti muotoillun peliohjaimeen kosketusalueen ansiosta ohjaat monipuolisesti ja kosketusalueen valopalkki hehkuu eri väreissä pelitilanteesta riippuen.

Jaettu ilo, moninkertainen ilo

Tallenna ja jaa upeimmat pelitilanteesi yhdellä napinpainalluksella. DualShock 4 -peliohjaimen Share-näppäimellä lataat pelivideot ja ruutukuvat suoraan PS4-järjestelmästä. Tai suoratoista pelisi samalla kun pelaat.

Nauti peleistäsi täysillä äänillä

Langaton DualShock 4 -ohjaimen sisäänrakennettu kaiutin toistaa äänet laadukkaasti ja tarkasti, syventäen pelikokemustasi. Tai liitä kuulokkeet ohjaimen 3,5 mm:n audioliitäntään, kuulet pienimmätkin rasahdukset ja jyhkeimmät jyrähdykset muita häiritsemättä.

Tarkat ja monipuoliset liikeanturit

Hallitse pelitilanteet omilla liikkeilläsi. Langattoman DualShock 4 ohjaimen tarkka kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi tunnistavat jokaisen liikkeesi, kallistuksen ja kierron. Peliohjaimella pelaat tarkemmin, monipuolisemmin ja vapaammin. Peliohjaimen akun voit ladata mistä tahansa lähteestä MicroUSB-portin kautta, vaikka kesken pelin.