1. Pelikuulokkeet
  2. PlayStation
  3. PlayStation 4 Gold langattomat pelikuulokkeet
PlayStation 4 Gold langattomat pelikuulokkeet, Musta

PlayStation 4 Gold langattomat pelikuulokkeet, Musta

  • Huippuluokan pelikuulokkeet
  • Virtuaalinen tilaääni herättää pelimaailmat henkiin
2,74 €/kk
yhteensä 98,64 €sis. alv 24 %

Maksuaika

2,74 €/kk
36 kk
yhteensä 98,64 €

Väri

Musta

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote löytyy 11 myymälästä

PlayStation 4 Gold langattomat pelikuulokkeet tarjoavat ennenkuulumattomat peliäänet. Virtuaalinen 7.1 -tilaääni herättää pelimaailman henkiin. Integroitu melunvaimennustekniikka takaa, että joukkuekaverisi kuulevat jokaisen sanasi tiukoissakin tilanteissa. Kuulokkeet istuvat mukavasti PS VR-lasien päälle.

Aidot peliäänet PlayStation 4 -langattomilla kuulokkeilla

PlayStation 4 -kuulokkeiden virtuaalinen 7.1 -tilaääni herättää pelimaailmat henkiin. Koe äänimaailma juuri sellaisena kuin pelintekijät ovat sen tarkoittaneet. God of War -pelissä kuulet kolossien maata järisyttävät askeleet, Leviathan-kirveen humaukset ja Atreuksen nuolten viuhuna.

Chattaa taistelun tiimellyksessä

Kaksi piilotettua mikrofonia tuottavat selkeän äänen taktiikka- ja ryhmäpalavereissa. PlayStation 4 -kuulokkeiden integroitu melunvaimennustekniikka takaa, että ystäväsi ja joukkuekaverisi kuulevat kaiken olennaisen. Kuulokkeiden tarkasti sijoitetut mikrofonit välittävät jokaisen sanasi selkeästi, vaikka pelitilanne olisi kuinka tiukka ja tukala.

Täydellinen kumppani PlayStation VR -laseille

Langattomien kuulokkeiden kestävä pääsanka ja pehmustetut korvatyynyt istuvat miellyttävästi päähän ja ne sopivat täydellisesti PS VR -lasien kanssa käytettäväksi. PlayStation 4 -kuulokkeiden kanssa uppoudu virtuaalimaailmoihin entistä syvemmin ja entistä pidemmäksi aikaa.