1. Pelikuulokkeet
  2. PlayStation
  3. PlayStation 4 Platinum -langattomat kuulokkeet
PlayStation 4 Platinum -langattomat kuulokkeet

PlayStation 4 Platinum -langattomat kuulokkeet

  • Platinum-tason pelikuulokkeet
  • Mukaansatempaava virtuaalinen tilaääni
  • Mikrofoni hälynpoistolla

PlayStation 4 Platinum -langattomilla kuulokkeilla nautit platinum-tasoisesta äänestä. Virtuaalinen 7.1 -tilaääni herättää pelimaailman henkiin ja 50 mm:n kaiutinelementit tuottavat uskomattoman selkeän ja laaja-alaisen äänen.

Langattomat PlayStation 4 Platinum -pelikuulokkeet

PlayStation 4 Platinum -kuulokkeiden virtuaalinen 7.1 -tilaääni herättää pelimaailmat henkiin. Hyödynnä tilaäänen strategiset edut ja kuule mistä suunnasta vihollinen etenee. Koe langattomilla kuulokkeilla todentuntuisen pelimaailman ja pelimaailman äänet ympärilläsi.

PlayStation 4 Platinum -kuulokkeet kolmiulotteisella tilaäänellä

Uppoudu syvemmälle peliseikkailuun ja kuule kohteiden sijainti äänen perusteella kuulokkeiden 3D-äänitilassa. Yhteensopivissa peleissä astut aivan uudenlaiseen äänimaailmaan, jossa ole keskellä toimintaa ja kuulet äänet ylhäältä, alhaalta, edestä ja takaa.

Chattaa kesken väijytyksen

Piilotetun hälyä poistavan mikrofonin ansiosta keskustelet pelitaktiikoista, suunnittelet seuraavaa hyökkäystä ja juttelet ystäviesi kanssa niitä näitä, huippuluokan äänenlaadulla.

Täydellinen kumppani VR-laseille tai puhelimellesi

Langattomien kuulokkeiden kestävä pääsanka ja pehmustetut korvatyynyt istuvat miellyttävästi päähän ja ne sopivat täydellisesti PS VR -lasien kanssa käytettäväksi. PlayStation 4 Platinum -kuulokkeiden ladattavan akun käyttöikä on pitkä, joten anna pelin viedä mukanaan.

5,52 €/kk
yhteensä 198,72 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

5,52 €/kk
36 kk
yhteensä 198,72 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Tuote löytyy 13 myymälästä