1. Virtuaalilasit
  2. PlayStation
  3. PlayStation 4 VR -paketti
PlayStation 4 VR -paketti
PlayStation 4 VR -paketti
PlayStation 4 VR -paketti
PlayStation 4 VR -paketti
Tulossa pian lisää, arvioitu toimitus 1-2 viikon päästä

PlayStation 4 VR -paketti

  • Sukella keskelle uusia maailmoja
  • Paketissa VR-lasit, kamera sekä VR Worlds -peli

PlayStation 4 VR -paketti on lippusi virtuaalimaailmoihin ja -seikkailuihin. Paketissa PlayStation VR-lasit, PlayStation V2 -kamera sekä VR Worlds -minipelikokoelma. PlayStation VR -lasien 5,7” OLED-näytöllä ja 3D-tilaäänellä olet keskellä ällistyttävää 360 asteen 3D-ympäristöä. Vain tuoksu puuttuu.

Koe pelaamisen tulevaisuus: PlayStation 4 VR

PlayStation 4 VR -paketin kanssa sukellat keskelle virtuaalimaailmoja, eläydyt peleihin ympärilläsi ja koet uusia tapoja pelata. PlayStation VR -lasit ovat yhteensopivia kaikkien PlayStation 4 -konsolimallien kanssa. Yhdistä lasit PS4-konsoliisi, ota PlayStation Camera käyttöön ja jätä arkitodellisuus taaksesi.

Uppoudu peleihin ja uusiin maailmoihin

Ällistyttävän todenmukaiset 3D-ympäristöt heräävät eloon ympärilläsi, aseta vain VR-lasit silmillesi. Lasien mukautetut 5,7 tuuman OLED-näyttö tarjoaa 360° maailman, jota tutkit päätäsi kääntämällä. 3D-tilaäänen avulla tunnistat äänen suunnan ja etäisyyden ympärilläsi. Ja varo tuota valkohaita!

Mukana VR Worlds -minipelikokoelma ja PlayStation -kamera

PS4 -virtuaalilasit ja VR Worlds -minipelikokoelma vievät sinut merenalaisiin maailmoihin, bensankäryisiin kilpa-ajoihin, superautokaahailuun ja keskelle toimintajännäriä. PlayStation 4 VR -paketissa mukana tulevan PlayStation -kameran kaksoislinssit ja 3D-syvyysanturi seuraavat liikkeitäsi ja sijoittaa sinut millintarkasti keskelle virtuaalimaailmaa.

360-asteen mediasoitin

Jaettu ilo on moninkertainen ilo. Kun sinä seikkailet virtuaalimaailmoissa, ystäväsi voivat kurkistaa maailmaan TV:n avulla. PlayStation VR -lasien avulla uppoudut myös kuvaamiisi 360-videoihin ja panoraamakuviin. Lisäksi lasien avulla koet 3D Blu-ray -elokuvat uskomattoman stereoskooppisesti 3D:nä.

PlayStation VR -lasit toimivat myös PS5-pelikonsolilla

PlayStation VR on yhteensopiva myös PlayStation 5:n kanssa. Yhdistääksesi PS VR:n PS5-konsoliin, tarvitset kameralle erillisen sovittimen jonka voit tilata maksutta suoraan Sonylta. Tuettujen PS VR -pelien pelaaminen PS5:llä edellyttää myös, että käytössäsi on pelistä riippuen joko DualShock 4- tai PlayStation Move -ohjain.

5,52 €/kk
yhteensä 198,72 €norm. 299,00 €
sis. alv 24 %

Maksuaika

5,52 €/kk
36 kk
yhteensä 198,72 €

Tulossa pian lisää, arvioitu toimitus 1-2 viikon päästä

Tuote on loppunut myymälöistä

  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus
  • Lisätietoja