Katso Black Pink Fridayn valikoima.
  1. Pelikonsolit
  2. PlayStation
  3. PlayStation 5 -pelikonsoli + PS5 PULSE 3D -pelikuulokkeet
PlayStation 5 -pelikonsoli + PS5 PULSE 3D -pelikuulokkeet
PlayStation 5 -pelikonsoli + PS5 PULSE 3D -pelikuulokkeet
PlayStation 5 -pelikonsoli + PS5 PULSE 3D -pelikuulokkeet
PlayStation 5 -pelikonsoli + PS5 PULSE 3D -pelikuulokkeet
Mukana tulevat PlayStation 5 PULSE 3D -pelikuulokkeet ovat väriltään ensisijaisesti valkoiset. Varauduthan kuitenkin, että väri saattaa olla valmistajan saatavuustilanteen johdosta vaihtoehtoisesti myös Midnight Black.

PlayStation 5 -pelikonsoli + PS5 PULSE 3D -pelikuulokkeet

  • Uuden sukupolven pelikone
  • Nauti 8K-grafiikasta
  • Mukana langattomat PS5 PULSE 3D -pelikuulokkeet

PlayStation 5 -konsoli on täynnä uusia ja odottamattomia pelimahdollisuuksia. Salamannopea SSD-asema ja jopa 8K-kuvatarkkuus. DualSense-ohjain kosketuspalautteella.

PlayStation 5 -pelikonsoli uuden sukupolven nopeudella

PS5:n räätälöity prosessori ja grafiikkasuoritin tuovat pelaamiseen uuden sukupolven tehokkuuden. Huippunopea SSD-asema mahdollistaa lähes olemattomat latausajat, sekä avaa pelikehittäjille täysin uudet mahdollisuudet luoda ennennäkemättömiä pelikokemuksia.

Todentuntuista grafiikkaa jopa 8K-tarkkuudella

Nauti upeasta peligrafiikasta uusilla ominaisuuksilla. Säteenseuranta-teknologia jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä, luoden todentuntuiset varjot ja heijastukset. PlayStation 5 -pelikonsoli tukee 4K-televisioita ja jopa 8K-tarkkuuteen yltäviä näyttöjä. Huippusulava kuvanopeus yltää jopa 120 kuvaan sekunnissa, ja HDR toistaa värit kirkkaina ja aitoina.

Edistyksellinen DualSense-peliohjain

PlayStation 5:n DualSense-peliohjain vie toiminnan keskipisteeseen. Ohjaimen antama kosketuspalaute, vastustasoaan pelien mukaan muuttavat liipasimet ja sisäänrakennettu mikrofoni tekevät toiminnasta käsinkosketeltavan aitoa.

Palaa vanhoihin PS4-suosikkipeleihin myös PS5:llä

PS5 on varustettu taaksepäin yhteensopivuudella, jonka ansiosta PS4 -pelien pelaaminen onnistuu myös PlayStation 5 -pelikonsolilla. Valikoitujen PS4- ja PS VR -pelien kuvanlaatua on lisäksi paranneltu entistäkin nopeammaksi ja sulavammaksi.

Mahtava yhteispaketti: PS5-konsoli ja PULSE 3D -pelikuulokkeet

PS5-konsolin kolmiulotteista Tempest 3D Audio Tech -äänitekniikkaa tukevat PULSE 3D -kuulokkeet mahdollistavat täydellisen uppoutumisen pelimaailmaan, äänien kuuluessa joka suunnasta. Miellyttävien pehmusteiden ansiosta viihtyminen on taattu pidemmissäkin pelihetkissä. Hälyäpoistavilla mikrofoneilla varustetut kuulokkeet tarjoavat jopa 12 tunnin akkukeston.

16,62 €/kk
yhteensä 598,32 €sis. alv 24 %

Maksuaika

16,62 €/kk
36 kk
yhteensä 598,32 €

Tuote on tilapäisesti loppu DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.