1. Pelit
  2. Nintendo
  3. Pokémon Sword -peli Nintendo Switchille
Pokémon Sword -peli Nintendo Switchille

Pokémon Sword -peli Nintendo Switchille

  • Kohtaa uusi sukupolvi Pokémoneja
  • Ryhdy Pokémon-kouluttajaksi ja aloita matkasi!
1,44 €/kk
yhteensä 51,84 €sis. alv 24 %

Maksuaika

1,44 €/kk
36 kk
yhteensä 51,84 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.

Tuote on loppunut myymälöistä

Tervetuloa Galariin! Alue on täynnä uusia Pokémoneja ja jännittäviä kohteita. Oletko valmis haastamaan uudet salit ja tulemaan Pokémon-mestariksi?

Pokémon Sword -peli vie sinut laajalle Galar-alueelle

Kohtaa täysin uusi sukupolvi Pokémoneja Nintendo Switch -konsolillasi. Ryhdy Pokémon-kouluttajaksi ja aloita matkasi Galar-alueella. Galar on laaja alue erilaisia ympäristöjä, jotka tarjoavat kaikkea rauhallisesta maaseudusta nykyaikaisiin kaupunkeihin, tieitä metsiä ja lumihuippuisia vuoria.

Kohtaa uusia Pokémoneja ja taistele tiesi mestariksi

Jotta sinusta tulee Pokémon-mestari, sinun on haastettava useita eri puolella Galar-aluetta sijaitsevat salit. Jokaisella salilla on taitava salivalmentaja. Yksi heistä on Nessa, joka hallitsee vesi-Pokémonit. Vastaavasti Dynamax Pokémonit muuttuvat jättimäisiksi ja uskomattoman vahvoiksi taisteluissa.

Taistele muita pelaajia vastaan

Pokémon Sword -pelissä on myös Y-Comm-ominaisuus. Sen avulla voit käydä ns. Link Battles -taisteluja netin tai paikallisesti lähiverkon kautta. Kun seikkailusi aikana näet ilmoituksen, että pelaaja etsii toista pelaajaa, voit halutessasi asettaa Y-Comm -ominaisuuden päälle.