1. Valvonta- ja riistakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink Argus 2 langaton valvontakamera
Reolink Argus 2 langaton valvontakamera
Reolink Argus 2 langaton valvontakamera
Reolink Argus 2 langaton valvontakamera
Reolink Argus 2 langaton valvontakamera

Reolink Argus 2 langaton valvontakamera

  • Langaton valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön
  • Taltioi valvontavideot Full HD -tarkkuudella

Reolink Argus 2 -valvontakamera on sisä- ja ulkokäyttöön sopiva langaton kamera. Se taltioi valvontavideot 1080p Full HD -teräväpiirtotarkkuudella, jopa 10 metrin päähän ja pimeässä. Valvontakameran ladattavalla akulla on jopa kuukausien valmiusaika.

Reolink Argus 2 -valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön

Kiinnostaako lemmikkisi salattu elämä? Mitähän kotona ja kodin ulkopuolella tapahtuu? Sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu säänkestävä Reolink Argus 2 -valvontakamera pitää sinut ajan tasalla. Kätevän magneettisesti kiinnittyvän jalan ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta kamera on helposti kiinnitettävissä mihin tahansa.

Taltioi valvontavideot ja -kuvat teräväpiirtotarkkuudella

Langaton Reolink Argus 2 -valvontakamera tallentaa videot Full HD -teräväpiirtotarkkuudella, myös pimeässä. Liikettä havaittuaan, kamera käynnistää kuvauksen ja lähettää tiedon sekä kuvan puhelimeen tai tablettiin. Reolink App -sovelluksella katsot livevideota kaksisuuntaisella äänellä.

Akkukesto jopa puoli vuotta

Sijoita Reolink Argus 2 -kamera sisä- tai ulkotiloihin, sillä vesitiivis kamera on myös pakkasenkestävä. Pitkäkestoisella 5200 mAh:n akulle luvataan jopa puolen vuoden valmiusaika tai voit käyttää kameraa myös latausjohto liitettynä.

3,30 €/kk
yhteensä 118,80 €sis. alv 24 %

Maksuaika

3,30 €/kk
36 kk
yhteensä 118,80 €

Tuotetta on hyvin saatavilla DNA Nettikaupassa.

Ilmainen toimitus.