1. Valvontakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink Argus 2 -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli
Reolink Argus 2 -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli

Reolink Argus 2 -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli

  • Langaton valvontakamera ja aurinkopaneeli yhdessä
  • Taltioi videot Full HD -tarkkuudella

Reolink Argus -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli ovat täydelliset yhdessä. Taltioi videot 1080p Full HD -tarkkuudella.

Reolink Argus 2 -valvontakamera ja Reolink-aurinkopaneeli samassa paketissa

Sijoita valvontakamera mihin tahansa. Reolink Argus 2 -valvontakamera ja Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli tarjoavat huippuluokan valvontaratkaisun. Sijoita valvontakamera mihin tahansa. Mökille, kotiisi, toimistolle, riistakameraksi, veneen tai rakennustyömaan valvontaan. Tai omaksi lemmikkikameraksi.

Reolink Argus 2 -valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön

Kiinnostaako lemmikkisi salattu elämä? Mitähän kotona ja kodin ulkopuolella tapahtuu? Sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu säänkestävä Reolink Argus 2 -valvontakamera pitää sinut ajan tasalla. Kätevän magneettisesti kiinnittyvän jalan ja WiFi-yhteyden ansiosta kamera on helposti kiinnitettävissä mihin tahansa.

Taltioi valvontavideot ja -kuvat teräväpiirtotarkkuudella

Langaton Reolink Argus 2 -valvontakamera tallentaa videot Full HD -tarkkuudella, myös pimeässä. Liikettä havaittuaan, kamera käynnistää kuvauksen ja lähettää tiedon sekä kuvan puhelimeen tai tablettiin. Reolink App -sovelluksella katsot livevideota kaksisuuntaisella äänellä.

Reolink-aurinkopaneeli varmistaa, että valvontakamerassa on virtaa

Reolink Solar Panel -aurinkopaneeli huolehtii, että Reolink-valvontakamerassasi on virtaa. Etenkin tosipaikan tullen. Sijoita vesisuojattu aurinkopaneeli kohti etelää tai lounasta, ja varmista ettei aurinkopaneeli jää varjoon.

155,00 €
Sis. alv 24 %

Maksuaika

0,00 €
  • Koroton ja kuluton DNA Maksuaika
  • Nopea toimitus jopa päivässä
  • Aina ilmainen palautus