1. Valvonta- ja riistakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink Argus 3 langaton valvontakamera
Reolink Argus 3 langaton valvontakamera
Reolink Argus 3 langaton valvontakamera
Reolink Argus 3 langaton valvontakamera
Reolink Argus 3 langaton valvontakamera

Reolink Argus 3 langaton valvontakamera

  • Täysin langatonta turvaa ulkotiloihin
  • WiFi ja ladattava akku
  • Kohdevalo liikkeentunnistuksella

Täysin langaton Reolink Argus 3 -valvontakamera turvaa ulkotilat kellonajasta ja säästä riippumatta. Tehokas LED-kohdevalo liikkeentunnistuksella.

Langaton Reolink Argus 3 -valvontakamera ulkokäyttöön

Luotettavaa turvaa vaivattomasti. Ulkokäyttöön tarkoitettu Reolink Argus 3 -valvontakamera on täysin langaton, sillä se saa virtansa ladattavasta akusta ja käyttää WiFiä kuvan, äänen ja tiedon välitykseen. Puhelimeen ladattavan Reolink App -sovelluksen ansiosta pysyt aina ajan tasalla kameran tapahtumista.

Liikkeen tunnistava tehokas LED-kohdevalo

Estä hämäryydet tehokkaalla spottivalolla. Kameran passiivinen infrapunatunnistin (PIR) sytyttää valon automaattisesti heti havaitessaan liikettä jopa 10 metrin etäisyydeltä, tai silloin kun itse haluat laittaa sen päälle. Argus 3 on varustettu myös kaiuttimella ja mikrofonilla, jotka mahdollistavat hälytyssireenin sekä puhekommunikaation molempiin suuntiin.

Värikuvaa Full HD -tarkkuudella myös pimeällä

Argus 3:n tehokas kohdevalo ja kahden megapikselin Starlight CMOS -kuvasensori takaavat selkeän ja tarkan Full HD -kuvanlaadun myös pimeässä. Värillisen yökuvauksen ansiosta kutsumattomien vieraiden vaatteiden tai autojen sävyt eivät jää arvailujen varaan.

3,30 €/kk
yhteensä 118,80 €sis. alv 24 %

Maksuaika

3,30 €/kk
36 kk
yhteensä 118,80 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.