1. Valvonta- ja riistakamerat
  2. Reolink
  3. Reolink E1 Outdoor -valvontakamera
Reolink E1 Outdoor -valvontakamera
Reolink E1 Outdoor -valvontakamera
Reolink E1 Outdoor -valvontakamera
Reolink E1 Outdoor -valvontakamera
uutuus

Reolink E1 Outdoor -valvontakamera

  • Älykäs kohdetta seuraava valvontakamera
  • Ulko- ja sisäkäyttöön
  • Tarkka liiketunnistus

Reolink E1 Outdoor on monipuolinen 5 MP:n valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön. WiFi-yhteydellä varustettu kamera tarjoaa etäohjattavuuden, optisen zoomin (PTZ), automaattisen kohteen seurannan sekä edistyneet liiketunnistuksen.

Reolink E1 Outdoor -valvontakamera ulko- ja sisäkäyttöön

Helppo asentaa ja helppo piilottaa. Pienikokoinen Reolink E1 Outdoor -valvontakamera sopii sisälle ja ulos. Kantavan WiFi-yhteydensä ansiosta valvontakamera on helppo sijoittaa melkein mihin vain. Kamerassa on myös mikrofoni sekä kaiutin puheen toistoon.

Etäohjattava valvontakamera

Etäohjattava Reolink E1 Outdoor on monipuolinen PTZ-kamera. Se on varustettu optisella zoomilla sekä monipuolisilla panorointi- ja kallistustoiminnoilla. Kamera tukee automaattista kohteen seurantaa sekä edistynyttä liiketunnistusta. Se seuraa niin henkilöitä kuin ajoneuvoja.

Terävää kuvaa päivin öin

Reolink E1 Outdoor -valvontakamerassa on 5 MP:n tarkkuus. Neljä LED-valoa valaisevat pimeässä ja lopputuloksena tarkat 1080p-teräväpiirtovideot ja värikuvat, myös pimeässä. Näet ihmisten vaatteiden ja ajoneuvojen värit myös yökuvissa. Lisäksi kamera taltioi Time Lapse -videot ajastetuista kuvasarjoista.

3,86 €/kk
yhteensä 138,96 €sis. alv 24 %

Maksuaika

3,86 €/kk
36 kk
yhteensä 138,96 €

Pidä kiirettä! Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta.

Ilmainen toimitus.